Yesssss, de Winactie-Weken van WeAreTravellers gaan verder en we mogen deze keer een box van Backpackkit weggeven! Hoe tof is dat! Deze box zit vol handige reisspullen waardoor je bijna in één keer klaar bent voor je volgende reis. Ga jij binnenkort backpacken en heb je nog één en ander nodig? Zorg dan zeker dat je mee doet! Hieronder lees je precies hoe je kans maakt op het basispakket van Backpackkit én wat er allemaal in zit:

Winactie Backpackkit

backpackkit-basispakket-winactie-wearetravellers

Dit zit er in een Backpackkit

De box die we weg geven van Backpackkit is een basispakket waarin 21 essentials zitten die speciaal voor backpackers zijn geselecteerd. Niet zomaar spullen, maar reisitems waar je echt wat aan hebt en die zijn samengesteld door ervaren backpackers en reisprofs. Denk aan een dry bag, moneybelt, reisbestek, TSA reisslot, een waterfles, EHBO set en slaapset. Yep, allemaal dingen die je anders toch wel zou kopen. De box heeft een waarde van 119 euro en is een ideaal pakket als je nog niet zoveel reisspullen hebt. Het enige wat je er zelf bij moet regelen dat is een backpack, die kun je trouwens tegenwoordig ook bestellen op de site van Backpackkit dus check zeker even hun site.

Hoe kan je het basispakket van Backpackkit winnen?

Benieuwd hoe je kans maakt op het basispakket van Backpackkit? Zo doe je al mee:

Stap 1: Volg WeAreTravellers op Facebook en Instagram

Stap 2: Volg Backpackkit op Facebook

Stap 3: Laat onder de Facebook post van deze winactie weten:

  • Met wie jij binnenkort gaat backpacken
  • En naar welke backpackbestemming je toe gaat

In overleg met Backpackkit kiezen we vervolgens uit de origineelste antwoorden een winnaar, zorg dus dat je iets leuks instuurt want daar worden we blij van! De winactie loopt ongeveer een week en start op 10 juli. De uitslag maken we hier en op Facebook bekend. Succes!

Backpackkit

Winactie Backpackkit we are travellers

En die backpack dan…?

Op Backpackkit kun je naast het basispakket ook backpacks bestellen, wil je je liever eerst wat oriënteren check dan onze pagina even over het kopen van een backpack.

Check alle giveaways van de Winactie-Weken van WeAreTravellers

Benieuwd welke winacties er nog meer aankomen of welke al zijn geweest? Hier kun je alle Winactie-Weken van WeAreTravellers bekijk! Succes met meedoen allemaal!

We hebben een winnaar! Gefeliciteerd….

Yessss we hebben een winnaar! Gefeliciteerd Isa Ottens! Stuur je jouw gegevens naar info@wearetravellers.nl en jan@backpackkit.nl? Dan zorgt Backpackkit dat de box vol basisspullen zo snel mogelijk naar jullie toe komt voor jullie Laos reis!

Geef een reactie, deel jouw reistips!