Het Shoestring DURFT! event komt er weer aan en daar mogen wij dit jaar weer een aantal tickets weggeven! Het is alweer de 5e editie en een van de tofste reisevents van het jaar. We gaan 2 winnaars kiezen en zij krijgen allebei 2 tickets. Benieuwd hoe je deze festival kaartjes kan winnen? Check hieronder hoe je mee doet.

Shoestring durft event winactie 1 Shoestring durft event winactie 3 Shoestring durft event winactie 2 Shoestring durft event winactie

We geven 2 x 2 tickets weg voor het Shoestring DURFT! event

Benieuwd wat je kan verwachten op Shoestring DURFT!? Je kan met je voeten in het zand dansen tot de zon ondergaat, genieten van het strand van Scheveningen, lekkere drankjes en top eten. Eigenlijk krijg je de kans om de wereld rond te reizen in 1 dag. Er zijn namelijk ook toffe activiteiten en workshops.

Hoe, wat, waar

✈ Datum: zaterdag 16 juni 2018
✈ Tijd: 15.00 uur tot 23.00 uur (met uitloop tot in de late uurtjes)
✈ Locatie: Beachclub Indigo, Zwarte Pad, Scheveningen

DURF! jij te komen? Zo win je kaarten

De winactie wordt net als de andere acties van de Winactie-Weken van WeAreTravellers gehost op Facebook. Daar moet je het volgende doen:

We maken de winnaar op tijd hier bekend, zodat je weet dat je de 16e naar dit toffe reisfeestje kunt!

Gefeliciteerd!! We hebben 2 winnaars:

We hebben 2 winnaars gekozen! Gefeliciteerd Suzanne van der Zwan & Lin Helm! Jullie winnen beide 2 tickets voor Shoestring DURFT! Sturen jullie ons een mailtje met je gegevens? Dan krijgen jullie de tickets per mail!

Geef een reactie, deel jouw reistips!