Het is feest! Of nouja, het is bijna feest. Wij hopen deze maand namelijk 40.000 volgers op Facebook te halen en dat willen we niet alleen vieren met een winactie, maar we willen dit ook als moment gebruiken om jullie (onze lezers, onze volgers, onze medereizigers!) wat beter te leren kennen. Om te vieren dat we bijna 40.000 volgers hebben, willen we 4 mensen blij maken met een WeAreTravellers tasje. Wat moet je doen om kans te maken? Onderstaande enquete invullen! We zijn namelijk heel benieuwd naar jullie mening over onze toekomst ideeën:

Vul de enquete in & doe mee aan de winactie!

De Enquete is Afgerond

Extra kans maken?

Tag je reismaatjes die WeAreTravellers nog niet kennen maar wel zouden moeten kennen in het Facebookbericht en maak extra kans op het winnen van een WeAreTravellers tas! Oh en heb je nog iets anders dat je ons wilt laten weten, stuur gerust een berichtje of laat hieronder een reactie achter.

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.