Iedere zomer kun je niet om de Tour de France heen. Je ziet het thuis op tv, kort geleden was de start van de tour zelfs in ons eigen Utrecht, wielrenners zijn volop in het nieuws en als je door Europa reist zul je het ook op genoeg schermen kunnen spotten. Toch kunnen wij, helemaal sinds we langs de zijlijn in Utrecht hebben gestaan, beamen dat je de koers pas écht ervaart als je er een keertje bij bent. Als je al die wielrenners in sneltreinvaart voorbij ziet sjezen en met honderden andere supporters staat te joelen bij de etappe. Hoe tof zou het dus zijn als je dit ook nog eens als VIP kunt ervaren? Tijdens een gratis vakantie in Frankrijk? Doe mee aan onderstaande winactie en het zou zomaar realiteit kunnen worden!

Doe mee aan de winactie van Yelloh! Village

Wij hebben een hele toffe winactie gespot bij Yelloh! Village waarbij je als VIP naar de Tour de France kunt én een gratis vakantie naar Frankrijk krijgt als je wint! Meedoen is super simpel, helemaal als je een en ander van wielrennen afweet, want het enige dat je hoeft de toen om kans te maken is deze quiz invullen en je email achter te laten! Geen gedoe met liken of delen, maar gewoon een goede vragenlijst die je online kunt invullen en uit iedereen die de vragen goed heeft beantwoord kiezen ze een winnaar.

Vul de vragenlijst in & doe mee

Win een complete vakantie naar Frankrijk en ga als VIP naar de Tour de France

Als je wint, dan win je niet zomaar een prijs! Je wint namelijke een vakantie naar Frankrijk waarbij je slaapt op een camping van Yelloh! Village (op deze site kun je veel toffe campings en glampings in Europa vinden) en je kunt dus als VIP naar de Tour de France. Wat houdt die vakantie naar Frankrijk precies in? Je krijg een vlucht naar Toulouse vanuit Amsterdam of Brussel, dit kun je zelf aangeven. Dit is een vlucht voor twee personen en je krijgt bij aankomst op de luchthaven een huurauto voor de rit van Toulous naar de camping Le Lavedan. Je mag vervolgens 3 nachten (met 2 personen) op camping Le Lavedan slapen en op deze 4 sterren camping vind je onder andere een heerlijk zwembad, fijne huisjes en doordat het in de Pyreneeën ligt zijn er genoeg activiteiten te ondernemen. Een relaxt verblijf dus, op een camping midden in het groen.

Wat houdt dat dan in, als VIP naar de Tour de France?

Als VIP kun je op zaterdag 20 juli van 12:30u tot en met 17:30u naar het wielerdorp Relais-Etape vanwaar je de Tourmalet etappe kunt zien. Tijdens de VIP dag kun je genieten van een Champagne-moment, een welkomstdrankje, een heerlijke Franse lunch, toffe activiteiten en de renners komen natuurlijk bij het wielerdorp voorbij dus die kun je in real life zien. Ohja en krijg je geen genoeg van de Franse wijnen of frisse biertjes? De bar is de hele middag open, dus je kan genoeg drankjes bestellen! Als aandenken krijg je tot slot een bijzonder VIP cadeautje mee naar huis!

Yelloh Village Campings

Yelloh Village campings Yelloh village winactie frankrijkYelloh village camping inspiratie

Doe je mee aan de winactie?

Lijkt zo’n mini vakantie naar Frankrijk je wel wat? Je kan hier meedoen aan de winactie en de vragenlijst invullen. Meedoen kan 22 mei 2019 tot en met 13 juni 2019. Doe zo vaak mee als je wilt en moedig natuurlijk ook vrienden en familie aan om de quiz in te vullen, zodat je extra kans maakt. Na 13 juni wordt een winnaar gekozen.

Voor deze winactie werken wij samen met Yelloh! Village

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.