Tijd voor een nieuwe winactie! Tijdens de Winactie-Weken van WeAreTravellers mogen we namelijk ook twee zonnebrillen weg geven van TOMS, één voor jezelf en een zonnebril voor je favoriete travelbuddy. Je beste vriendin? Een lief familielid? Of je geliefde? Aan jou de keuze wie je blij gaat maken!

Waarom wij fan zijn van TOMS zonnebrillen…

Wat wij zo tof vinden aan de zonnebrillen van TOMS, is dat wanneer je een zonnebril van hen koopt er ook aan het zicht wordt gewerkt van iemand anders in een ontwikkelingsland. Je werkt dus niet alleen aan je eigen zicht, maar ook aan dat van een ander. Een product met een dubbel doel dus. Hier kun je meer lezen over het verhaal van TOMS. Zoals je op hun website kan zien kan een bril op sterkte worden gegeven, een zicht reddende operatie worden gedaan of een medische behandeling verzorgd. Benieuwd wat je nog meer doet als je producten van TOMS koopt? Jouw aankoop zorgt ook voor:

Toms give sight

Win een zonnebril van TOMS voor jezelf én je travelbuddy

Tijdens deze winactie maak je kans op een TOMS zonnebril voor jezelf én een voor je travelbuddy. Maar welke bril zouden jullie willen winnen? De collectie waaruit je kan kiezen zie je hieronder. Je kan kiezen uit:

  1. Traveler by TOMS – Rossio Zwart
  2. Traveler by TOMS – Bryton Lichtblauw
  3. Traveler by TOMS – Zuma Tortoise
  4. Traveler by TOMS – Rossio Matte White
  5. Traveler by TOMS – Zion Matte Black Blue Mirror Polarized

Wij hebben zelf de Bryton en Zuma gekozen en zijn daar mega blij mee, naast de bril krijg je trouwens ook een tof brillenhoesje erbij zodat je jouw zonnebril veilig kan opbergen. Check hier alle dames zonnebrillen van TOMS en hier alle herenbrillen van TOMS.

Welke zonnebril wil je winnen van TOMS?

zonnebrillen toms winactie

Hoe kun je meedoen aan de TOMS winactie?

Tijdens deze winactie kun je twee zonnebrillen winnen. Hoe je daar kans op maakt? Dat doe je zo:

Succes met meedoen! Na de winactie zal hier de winnaar bekend worden gemaakt, dus hou WeAreTravellers.nl goed in de gaten.

We have a winner!!!

Gefeliciteerd Manou van Amsterdam, jij wint een zonnebril voor jezelf en voor je favoriete reisbuddy! Hopelijk gaan jullie er lekker veel mee shinen tijdens een festival deze zomer! Stuur je ons jouw gegevens en de zonnebrillen die je wilt naar info@wearetravellers.nl? Dan zorgen wij dat jouw favoriete sunnies zo snel mogelijk naar jullie toekomen!

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.