Misschien kun je blog van Kristie nog herinneren met daarin haar verhaal over Putu’s familie en dat je daar zeker moet overnachten als je in Bali bent? Tijdens haar reis heeft ze zich niet alleen verbaasd over de homestay-droom van Putu, maar verwonderde ze zich ook in het algemeen over hoe locals daar van “niets” iets kunnen maken. Zij hebben niet zoveel geld en kennis als wij en misschien zijn ze daardoor wel zo creatief met natuurlijke producten. Tijdens haar reis door Bali heeft Kristie ook volop genoten van het eten (lees ook haar tips voor Canggu!) en werd ze verliefd op de goed gevulde coconut bowls. Eenmaal thuis besloot ze met de creatieve locals die ze ontmoet heeft en haar liefde voor bowls iets te doen, het resultaat? Susty! Vanuit Susty.amsterdam verkoopt ze nu een lijn met producten van kokosnoot en bamboe. Een prachtig en inspirerend verhaal en wij vinden het dan ook super tof dat we nu een set bowls weg mogen geven tijdens de Winactie-Weken van WeAreTravellers!

Sustainibowls van Susty

Doe je mee aan de winactie van Susty?

Wij mogen iemand blij maken met twee bowls van Susty! Zie jij jezelf al met een sustainibowl zitten thuis? Doe dan meteen mee aan de winactie:

We maken de winnaar binnen een week na de lancering van de winactie bekend, dus houd de Facebook pagina en deze blog goed in de gaten. De winnaar vermelden we hier en op de pagina van de Winactie-Weken van WeAreTravellers. De winnaar wordt gekozen in overleg met Susty.

We have a winner!

We hebben een winnaar uitgekozen! Degene die een ontbijtje verdiend uit een Susty bowl is Dominique Esmee! Hopelijk kun je nu een lekker brekkie thuis maken dat lijkt op die in Bali, maar dan wel zonder last te krijgen van je intoleranties natuurlijk. Gefeliciteerd!! Stuur je ons een mailtje met jouw gegevens? Dat kan via info@wearetravellers.nl of stuur een privé berichtje op Facebook!

Susty winactie susty bowls bali ontbijtje sustaini bowls uit bali susty

Welke locals werken mee aan Susty?

Kristie heeft verschillende locals die ze tijdens haar reis heeft ontmoet betrokken bij de productie van Susty. Zo werkt ze samen met Oanh uit Vietnam en Putu uit Bali. Hierdoor is Susty upcycled, natuurlijk en ecologisch.

De Sustainibowls zelf scoren?

Je kan de bowls van Susty verkrijgen via www.susty.amsterdam en ze liggen binnenkort ook in verschillende conceptstores, webshops en horecazaken in Nederland. Oh en wil je er eerst een keertje uit eten? Ga dan naar Zest For Life Raw Food! De bowls kosten 9,95 euro per stuk en de lepeltjes zijn 2,50 euro. Het is toch een feestje als je daar elke dag je ontbijtje uit mag lepelen?

Doe mee aan de winactie via de Facebook pagina van WeAreTravellers

En bekijk hier alle winacties van de Winactie-Weken van WeAreTravellers

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.