As you all know vertrek ik binnenkort voor een weekendje richting urban Berlijn om daar onder andere de leukste food trucks op te sporen. Ik ben al verzadigd van allerlei tips dankzij Twitter en blogs, maar vind het ook altijd leuk om een reisgids mee te nemen en deze keer is dat de 100% Berlijn gids geworden. Nu heb ik er niet alleen een voor mezelf, maar ook een die ik weg mag geven aan een lucky lezer van uitgeverij Mo’Media! Of je nu al vaak in Berlijn bent geweest, er nog graag eens naartoe gaat of simpelweg een reisgidsen verzamelaar bent (Ik kan ook niet ontkennen dat mijn boekenkast voor de helft gevuld is met Lonely Planets, 100% Reisgidsen en andere travel guides…): Iedereen mag meedoen! Hieronder lees je hoe je dat doet.

Win een 100% Berlijn reisgids

Wat vind je zoal in 100% Berlijn?

Het 100% Berlijn boekje is gevuld met allerlei reistips. Zo vind je in de reisgids tips voor wijken als Mitte, Prenzlauer Berg, Kreuzberg, Friedrichshain en een aantal andere. Voor elke wijk is een leuke wandelroute te vinden, maar ook lijstjes gevuld met hotspots: Waar kun je het beste eten? Wat zijn de leukste plekken om te shoppen? Je komt het allemaal tegen in 100% Berlijn. Verder is het super handig dat bij het boekje een pull-out map van Berlijn zit en je kan een app downloaden waarmee je live je weg door de stad kunt volgen terwijl op de app alle must do’s zichtbaar zijn.

Over onze wijk in Berlijn: Friedrichshain

Ons hotel, we slapen bij het Michel Berger hotel, ligt in de wijk Friedrichshain dus ik heb daar al een en ander over gelezen. 100% Berlijn omschrijft het als het authentieke en rauwe oosten. Je vindt hier allerlei creatieve initiatieven, maar ook imponerende gebouwen en een stuk van de muur. Volgens locals die zijn ondervraagt voor 100% Berlijn moet je in Friedrichshain dineren bij Schneeweiß, een biertje drinken bij Hops & Barley, de zon zien ondergaan bij East-Side-Park en je onderdompelen in de alternatieve subculturen bij RAW-tempel. Zo staan er nog tal van andere tips in, waaruit maar blijkt dat er genoeg te doen is in deze stad. Ik heb er in ieder geval nu al zin in!

Winactie: 100% Berlijn

Winactie Berlijn 100 procent

Meedoen aan de 100% Berlijn winactie

Nu natuurlijk de grote vraag: Hoe doe je mee aan de winactie en zorg je dat je kans maakt op dit reisboekje? Het enige dat jij hoeft te doen is naar de We Are Travellers Facebook pagina gaan en onder dit Facebook bericht iemand taggen met wie jij ooit een keer naar Berlijn zou willen en even laten weten wat je zou willen zien of doen in deze stad. Dan doe je automatisch mee! De winnaar wordt uiterlijk 24 juni bekend gemaakt.

Wil je deze reisgids nu al hebben?

Je kan de 100% reisgids bij allerlei boekenwinkels vinden, maar ook bestellen via Mo’Media voor 14,95 euro.

We have a winner!

Gefeliciteerd, de winactie is gewonnen door Yalou van der Heijden! Mail je ons jouw gegevens? Dan komt het boekje zo snel mogelijk naar je toe: info@wearetravellers.nl.

Geef een reactie, deel jouw reistips!