Reizen is natuurlijk een manier om jezelf en je leven te verrijken. Een way of life waardoor je je gelukkiger kunt voelen. Maar een stralend leven krijg je ook door goed te eten, een balans te vinden en door tijd voor jezelf te nemen. Het boek van Tara Stiles gaat hier ook volop over. In ‘Powerfoods, yoga & meditatie’ gaat ze met jou op zoek naar de beste versie van jezelf. En de beste versie.. Welke versie is dat eigenlijk? Is dat super slank zijn of is dat juist een sterk lichaam en geest bouwen? Door middel van powerfoods, yoga en meditatie tips leert ze je hoe je een persoonlijke en gezonde levensstijl kunt creëren. Oftewel zelf koken, bewegen (yoga) en rust vinden (meditatie). Oh en let op, het idee van zweverigheid of uren stilzitten moet je direct loslaten als je dit boek gaat lezen. Tara Stiles is van mening dat jij je eigen regels maakt en dat je die ook zeker meer dan eens moet overtreden. Niemand zou jou moeten vertellen welke regels je moet volgen, je moet juist je eigen ruimte en regels creëren.

Recepten, yoga en meditatietips van Tara Stiles

Op de mat, op het kussen & in de keuken

Qua recepten zijn wij direct fan geworden van de homemade granola, maar op ons boodschappenlijstje staan nu ook al een tijdje de ingrediënten voor de soepen, wraps, smoothies en het zachte bananenijs. Tara leert je niet alleen van je keuken te houden, maar ook van je kussen en yogamat. Voor yoga hoef je bijvoorbeeld helemaal niet lenig te zijn of je been in je nek te kunnen legen. Zelfs de handstand of uren stille toewijding is geen must. Het enige wat je volgens Tara hoeft te doen is vooral jezelf zijn en op de juiste manier ademen. Dan kan yoga al zoveel voor je doen. Hetzelfde geldt voor meditatie. Het zorgt ervoor dat je stressniveau vermindert en je minder heftige emoties ervaart, maar extreem veel moeite hoeft het niet te kosten. Dit alles komt uiteindelijk samen in twee concretere oefeningen en dat zijn: ‘Zeven dagen om je stralende leven mee te beginnen’ en ‘Dertig-dagen-plan voor werkelijke transformatie’.

Win het boek van Tara Stiles: Powerfood, Yoga & Meditatie

Benieuwd geworden naar het boek van Tara Stiles en haar recepten, yoga en meditatie tips? Dan is het vast extra leuk om te horen dat je dit boek kunt winnen! Meedoen is zoals altijd heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is op de We Are Travellers Facebookpagina een reactie geven op het Facebook bericht dat over deze winactie gaat (meedoen via Facebook kan hier). Laat daar weten naar welk gedeelte van het boek jij het meest benieuwd bent en waar ter wereld jij wel eens een kookcursus, meditatieles of yoga retreat zou willen volgen? De winnaar maken we uiterlijk 10 juni bekend!

Het boek van Tara Stiles kopen?

Het boek van Tara Stiles ‘Powerfood, Yoga & Meditatie’ is een boek van uitgeverij Kosmos en kost 19,99 euro.

And the zen-master in spe is…

We hebben een winnaar! The lucky one, de zen-master in spe, dat is Anne Stolker! Gefeliciteerd! Stuur je ons een berichtje met je gegevens via info@wearetravellers.nl? Dan komt het boek naar je toe!

Geef een reactie, deel jouw reistips!