Zoek je nog iets tofs voor aan de muur en heb je een onwijs gave reis gemaakt (denk aan een stedentrip of mooi backpackavontuur), dan hebben we iets heel leuks voor je gespot! Op Place to Map kun je namelijk een persoonlijke poster maken van jouw favoriete plaats of land. Het maakt niet uit welke plek op de wereld jij zou willen afbeelden op je eigen poster, want elke plek op onze aardbol is mogelijk. Jouw poster maak je vervolgens uniek, doordat je er zelf foto’s aan kan toevoegen.

Een persoonlijke Place to Map poster aan je muur

Een unieke manier om jouw vakantie herinnering vast te leggen

Stel, je bent met een vriend(in) naar New York geweest of je bent verliefd geworden op je vakantieliefde tijdens het backpacken in Taiwan, dan kun je van die reis een kaart / poster ontwerpen op Place to Map. Aan die kaart voeg je vervolgens foto’s toe en voila, je poster is ontworpen. Je designed dus zelf jouw favoriete plaats op aarde op een map: Place to Map!

Jouw eigen foto’s op een kaart

Waarschijnlijk herken je het wel? Dat gevoel dat je hebt als je na een lange bijzondere reis of vakantie weer thuis op de bank zit en dan denkt: Mag ik alsjeblieft weer terug naar die plek? Naar dat ene moment? Voor de bedenkers, de Nederlandse Rens en Martijn, van Place to Map is dat in ieder geval heel herkenbaar. Zij zijn daarom Place to Map gestart omdat ze na reizen vaak terug verlangde naar mooie plekken waar ze waren geweest en dat op een bijzondere manier vast wilde leggen. Een kaart van je lievelingsstad of dorpje vonden zij al fantastisch, maar het leek hun nog toffer als je er persoonlijke herinneringen aan toe kon voegen. Zo geschiede en het werd mogelijk om aan jouw Place to Map poster ook persoonlijke foto’s toe te voegen.

Place to Map

PlaceToMap kaart maken

Je eigen Place to Map bestellen?

Je kan een poster al bestellen vanaf 29,- euro. Je maakt een poster heel gemakkelijk via de website www.placetomap.com. Je kiest daar een locatie uit, bijvoorbeeld je favoriete stad of een andere plek waar een mooie herinnering aan kleeft. Vervolgens zoom je zelf in of uit en kies je de stijl plus formaat van jouw kaart. Vervolgens voeg je jouw persoonlijke foto’s toe en maak je jouw poster compleet. Wij hebben hierboven een voorbeeld gemaakt van een poster van Taiwan waarop we een aantal van onze eigen foto’s hebben gepind. Ziet er tof uit toch?

WINACTIE: Een Place to Map poster winnen voor jou én voor je reisbuddy?

Via de Facebookpagina van WeAreTravellers maak je kans op jouw eigen Place to Map poster, één voor jou én een voor je reisbuddy. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg WeAreTravellers op Facebook & Place to Map
  • Laat een reactie achter onder het Facebookbericht dat over deze winactie gaat en vertel van welke bestemming jij een kaart zou willen maken
  • Tag jouw reisbuddy in je reactie, hij of zij krijgt namelijk ook een Place to Map poster

In overleg met Place to Map beslissen welke reactie het leukst is en wie dus de winactie wint. Dit zal aan het eind van week 47 zijn.

We have a winner EN een kortingscode!

Het moment is daar, we hebben een winnaar gekozen uit alle inzendingen! De geluksvogel is Jasmijn Kramer en natuurlijk krijgt haar reisbuddy Nienke Blaauwwiekel ook een poster van Place to Map. Kunnen jullie je gegevens naar info@placetomap.com en info@wearetravellers.nl sturen? Dan zorgen wij dat jullie zo snel mogelijk een mooie Place to Map poster aan de wand hebben hangen.

Ook is er een kortingscode voor Place to Map die we met jullie willen delen, met de kortingscode “wearetravellers” kan iedereen het weekend van 24 tot en met 26 november met 20% korting posters bestellen!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.