Wil jij deze zomer stylisch én eco-friendly op reis? Dit is je kans! Wij mogen tijdens de Winactie-Weken van WeAreTravellers namelijk een passport holder of travel wallet weg geven aan één van onze lezers! Voor wie O My Bag nog niet kent, dit fijne Nederlandse merk maakt de mooiste leren items zoals rugzakken, schoudertasjes, portemonnees en dus ook hele gave paspoort hoezen en travel wallets. Alle items worden ontworpen in Amsterdam en op een duurzame manier geproduceerd in het magische India. Het zijn hierdoor niet alleen reisspullen die je er fantastisch uit laten zien, maar ook de wereld een stukje mooier maken. Het leer is eco friendly en in India zorgt O My Bag voor meer werkgelegenheid, ook steunen zij daar de Brickfield Schools. Als je benieuwd bent naar het hele verhaal van O My Bag moet je dit zeker lezen! Heel inspirerend!

Doe jij mee aan de O My Bag winactie?

Het lijkt ons en O My Bag super leuk als je mee doet aan de winactie. In de maand mei staan hun reisspullen namelijk extra in de spotlight. Benieuwd hoe je mee kunt doen en wat je precies kan winnen? Je leest het hieronder!

Wat kun je winnen?

We mogen van O My Bag een passport holder of travel wallet weggeven. De passport holders zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen, ga bijvoorbeeld voor een zwart croco printje of voor de classic camel variant waarbij het leer steeds mooier wordt naarmate je de hoes langer gebruikt. Liever een travel wallet? Dat kan ook! Als je wint mag je namelijk zelf het item kiezen dat je graag wilt ontvangen. Check hier alle reisitems:

Meedoen doe je zo!

Meedoen aan deze winactie kan op de Facebook-pagina van WeAreTravellers vanaf 15 mei, we delen dan dit bericht en daaronder kun je reageren. Met jouw reactie maak je vervolgens kans op deze hele toffe prijs. Reageer dus op het berichtje en wie weet ben jij de gelukkige die de volgende keer met een O My Bag item op pad gaat!

WINACTIE: Wij mogen van O My Bag een passport holder of travel wallet weggeven! Heb jij een mooie reis op de planning staan en ben je ook zo verliefd op de O My Bag items? Doe dan mee: Laat weten waar je op reis gaat, met wie én welke O My Bag je mee zou willen nemen? Zo maak je al kans!

Extra kans maken? Zorg dat je O My Bag op Instagram volgt! Dat is trouwens helemaal niet vervelend om te doen, want ze plaatsen alleen hebberigmakende foto’s van hun fijne spullen.

omybag travel gadgets

Doe mee aan de winactie op de WeAreTravellers Facebook-pagina!

Hoe kiezen we een winnaar?

De winnaar van deze O My Bag winactie wordt uiteindelijk in overleg met O My Bag gekozen, de winactie is binnen een week na 15 mei afgelopen. De winnaar zal via een prive-berichtje op Facebook te horen krijgen dat hij/zij de winnaar is en we zullen hier een naam publiceren. Hou dus niet alleen Facebook maar ook deze pagina in de gaten! Succes met meedoen en het bedenken van een origineel, creatief en opvallend antwoord op de vraag!

Wie heeft gewonnen? Dit is de winnaar…

Yes, we hebben een winnaar gekozen! De lucky girl die met een passport holder of travel wallet van O My Bag op reis mag is Lisa Kaarls. Gefeliciteerd! Stuur je ons een mailtje met daarin jouw adres gegevens en welk item je zou willen? Dan geven wij alles door aan O My Bag en komt je nieuwe musthave zo snel mogelijk naar je toe! Ons mailadres: info@wearetravellers.nl en een prive berichtje sturenop Facebook is ook helemaal goed.

Niet gewonnen? Doe mee aan de andere winacties tijdens de Winactie-Weken van WeAreTravellers

Yes, dat lees je goed, in de weken van mei, juni en juli vinden de Winactie-Weken van WeAreTravellers plaats. Elke week maak je kans op een nieuwe reis-prijs. Bekijk hier alle winacties en zorg dat je op tijd mee doet!

Bekijk de Winactie-Weken van WeAreTravellers, elke week een nieuwe prijs

Geef een reactie, deel jouw reistips!