Omdat we tijdens de lancering van het boek geen event kunnen organiseren, vieren we online een feestje met jullie en naast dat we een hotelovernachting in The Student Hotel Groningen weg geven, verloten we ook kaartjes voor een onwijs tof museum. Een van de hoofdstukken in Verliefd op Nederland gaat namelijk over kunst: Waar vind je de tofste musea? Waar kun je vette streetart spotten? En waar staat mooie landschapskunst? En omdat het ons tof leek als jullie ook meteen tips uit het boek kunnen opvolgen geven we 2 kaartjes weg voor een van die tips. Bestel je het boek Verliefd op Nederland via onze giftshop, dan maak je automatisch kans om deze tickets te winnen!

Wat kun je winnen?

Twee tickets voor het Moco Museum in Amsterdam! In dit museum vind je hele vette interactieve kunstinstallaties, moderne kunstwerken en streetart van onder andere banksy. Het Moco Museum zit aan het Museumplein, in hartje Amsterdam.

Hoe doe je mee?

winactie moco museum

Heel veel succes! De winnaar maken we in de week van 1 september bekend!

Verliefd op Nederland banner 2

Over de auteur

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.