WINACTIE | Heys koffer & kortingscode Reisartikelen.nl

Deze december lijkt wel één grote weggeef maand. De ene winactie is nog niet afgelopen en de volgende staat alweer klaar. Deze keer geven we iets gigantisch weg en ontzettend handigs! Namelijk, een koffer van het nieuwe Canadese koffermerk Heys in samenwerking met de webshop Reisartikelen.nl! Maar we hebben ook een handige kortingscoode voor Reisartikelen.nl. Het merk Heys maakt ontzettend gave koffers in hippe prints en stoere kleuren. Ideaal voor als je zowel lang als kort op reis gaat.

Kortingscode Reisartikelen.nl

Oh en er is nog meer! We hebben namelijk niet alleen een gave winactie, we hebben ook een kortingscode voor Reisartikelen.nl. Zo hoef je niet te wachten op de uitslag, maar kun je jezelf direct trakteren op een koffer. Of je vraagt hem nog lastminute als kadootje, dat kan natuurlijk ook!

Kortingscode Reisartikelen.nl

De kortingscode die je voor Reisartikelen.nl kunt gebruiken geeft je de Reisartikelen.nl kortingscode TT10HEYS op bij het bestelproces. Je ontvangt dan 10% korting op Heys koffers. Hieronder zie je een aantal foto’s van meer Heys koffers, deze zijn terug te vinden op het Instagram account @heysluggage.

Heys koffers

Heys Winactie kortingscode Reisartikelen.nl

Wat kun je precies winnen

Uit de hele Heys collectie mag je een keuze maken uit een van de volgende pracht exemplaren: de Heys Spinner World Map of de Heys Spinner USA in handbagage formaat. Beide koffers zijn gedesigned door kunstenaar Fernando Volken Togni. Op de koffer staat zoals de naam het al doet vermoeden een wereldkaart afgebeeld of een verbeelding van de USA. Het formaat is 53 x 36 x 23 en daarmee zijn beide koffers gemakkelijk als handbagage mee te nemen. Ideaal als je dus met een budgetairline als Ryanair en Transavia vliegt of wanneer je sowieso alleen met handbagage reist!

Hoe doe je mee aan de winactie!

Een van deze gewilde koffers kun je bemachtigen door simpelweg twee dingen te doen:

  1. Like Reisartikelen.nl op Facebook (we gaan er natuurlijk vanuit dat je onze pagina inmiddels al hebt gevonden)
  2. Laat op de Facebookpagina van We Are Travellers weten bij welke volgende trip je een Heys koffer goed kan gebruiken

En hoe weet je of je gewonnen hebt?

Easy as that! De winnaar maken we vervolgens bekend op de Canadese Boxing Day. Oftewel op onze tweede kerstdag, dus op 26 december! De winnaar maken we bekend op de Facebookpagina van We Are Travellers en we sturen je een prive berichtje.

Worldmap koffers van Heys!

Kortingscode reisartikelen.nl heys koffers

USA koffers van Heys!

Heys koffers kortingscode reisartikelen.nl

Nog even kort over Reisartikelen.nl en koffermerk Heys

In de webshop Reisartikelen.nl kun je allerlei soorten reisgadgets vinden. Van toffe koffers tot ander handig reisspul. Het merk Heys komt in tegenstelling tot Reisartikelen.nl niet uit Nederland maar uit Canada. Het merk is nieuw in Nederland, maar maakt al koffers sinds 1986.

Doe je mee aan de winactie of gebruik je liever meteen de kortingscode?

De kortingscode voor Reisartikelen.nl loopt nog, maar we hebben ook een winnaar

De winnaar van de koffer is bekend gemaakt op Facebook en is Sharon Burghouwt geworden! Gefeliciteerd! Mail je ons jouw gegevens?

Geef een reactie, deel jouw reistips!