WINACTIE Grass & Canvas | Wat staat er op jouw bucketlist?

Wij houden van de feestdagen. Niet alleen omdat we dan zelf kadootjes krijgen, maar juist ook omdat we dan dingen kunnen weggeven! Wat is er nou leuker dan andere mensen blij maken met iets moois? En iets tofs mogen we vandaag zeker weggeven! In samenwerking met de gave reiswebshop Grass & Canvas hebben we namelijk een leuke winactie opgezet.

Even kort over Grass & Canvas

Wellicht ken je deze leuke webshop nog niet, hoog tijd dus dat daar verandering in komt. Grass & Canvas is namelijk een geweldig online winkeltje dat alleen maar hebberig makende producten voor reizigers verkoopt. Noem het een backpack walhalla of one-stop-shop voor avonturiers. Feit is dat elke reizigers er wel iets leuks kan vinden. Voor zichzelf of juist als kadootje voor een partner-in-crime. Het idee voor de shop is ooit ontstaan tijdens een reis in Bolivia en opgericht door de twee reislustige chicks Marloes en Melanie.

Wat kan je winnen…!?

Genoeg gepraat. Tijd om tot de orde van dit artikel te komen: de winactie! Grass and Canvas geven namelijk een hele toffe poster weg. Een bucketlist poster waarop je precies kunt opschrijven welke reizen je nog dolgraag zou willen maken. Hoe zoiets eruit ziet? Dat zie je hieronder.

Hoe maak je kans?

Eigenlijk heel simpel. Laat op de Facebookpagina van We Are Travellers weten welke 3 bestemmingen al op jouw bucketlist staan. Uit alle inzendingen kiezen we een winnaar en de winnaar wordt dan 18 december op Facebook bekend gemaakt!

Bucketlist poster winactie

Is er nog meer leuks in de webshop van Grass & Canvas te vinden?

Hell yes! We zullen nog drie van onze favorieten even op een rij zetten. Dan heb je meteen een idee wat er nog meer te shoppen valt. Zo werden wij verliefd op de zachte hamam doeken, maar vinden we dit boho zonnebril koord ook erg tof en in het kettinkje… Daar kun je een geheime boodschap in achterlaten!

Check hier de webshop van Grass & Canvas of ga meteen naar de Facebookpagina van We Are Travellers om mee te doen aan de winactie. Geef onder de post over de winactie aan welke 3 bestemmingen nu al op jouw bucketlist staan en je doet automatisch mee!

We hebben een winnaar!

De winnaar van de poster is Iris Ketting! Laat ons je gegevens weten per mail of prive berichtje op Facebook en de poster komt zo snel mogelijk naar je toe. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie, deel jouw reistips!