WINACTIE | Win een weekendje naar België!

We beginnen 2016 goed, we gaan iemand in samenwerking met Voordeeluitjes.nl namelijk heel blij maken met een weekendje weg naar België! Op Voordeeluitjes.nl vind je allerlei hotelarrangementen die vaak lager geprijsd zijn dan als je gewoon direct bij een hotel zou boeken, zo krijg je op de meeste hotels namelijk zo’n 70% korting. Je vindt er hotelovernachtingen in Nederland, maar ook in Luxemburg, Slovenië, Italië en dus ook in België! En voor die laatste bestemming… Mogen wij een heel gaaf hotelarrangement weggeven.

Wat kun je winnen?

voordeeluitjes winactie2-daagse prijspakker arrangement bij het Radisson Blu hotel winnen in Hasselt voor 2 personen. Je mag dus twee dagen naar Hasselt, waarbij je 1 nachtje in het Radisson Blu Hotel in Hasselt mag blijven slapen. ‘s Ochtends wordt je daar wakker en verrast met een uitgebreid ontbijtbuffet. Verder heb je koffie en thee op de kamer, krijg je toegang tot de sauna, stoombaden en kun je naar de fitness. Maar natuurlijk is er ook tijd om Hasselt te ontdekken.

2 dagen naar Hasselt & een nachtje in het Radisson Blue Hotel!

Er zijn nog een paar dingen waar je rekening mee moet houden, je mag tot en met april 2016 gaan en de overnachting wordt gepland in overleg met het hotel op basis van beschikbaarheid. Verder is het fijn als je voor eind januari kan boeken. Ga er bijvoorbeeld heen als Valentijn verrassing of neem een goede vriend(in) mee en ga er samen veel terrasjes pakken of shoppen!

Radisson Blu Hotel

Jaaa! Doe je mee?

De grote vraag is natuurlijk: Hoe doe je mee aan deze winactie? Laat op de Facebookpagina van We Are Travellers weten met wie jij naar Hasselt zou willen gaan EN welke andere hotel van Voordeeluitjes.nl je ook leuk lijkt. Om je een idee te geven van hoe je mee kan doen:

“Ik zou graag met @Nina naar Hasselt gaan, maar ik zou ook wel een keer naar het Lidner hotel in Antwerpen gaan!” 

Vanuit alle inzendingen kiezen we de leukste inzending uit. Probeer dus een beetje origineel te zijn en wie weet… Spendeer jij straks een weekendje in buurland België!

Laat op de Facebookpagina van We Are Travellers weten:

Stap 1: Laat weten met wie je naar Hasselt wilt
EN
Stap 2: Welk ander hotel van Voordeeluitjes.nl je ook leuk lijkt (bekijk alle hotels hier)

Succes met meedoen!

Doen in Hasselt

Wat kun je allemaal doen in Hasselt?

Vergeet Antwerpen, vergeet Brussel, vergeet Gent en vergeet Brugge. Dit weekendje neemt je mee naar Hasselt! Nu denk je misschien: Wat is er te doen in Hasselt? Hoog tijd om daar even antwoord op te geven, je vindt er namelijk onder andere:

  1. Op de Grote Markt vind je een hoeveelheid aan leuke terrasjes of ga eten bij hip Bar Tre
  2. Er zijn hippe winkeltjes als Evolution bij de Kapelstraat op nummer 46
  3. Mode Museum MMH waar je gave tentoonstellingen vindt
  4. Vintage winkels vind je er ook volop, zoals Paplou, Retrooz en So Sweet
  5. Leuke koffietentjes zoals King Kong Coffee of Mucho Gusto Coffee

Bovenstaande foto’s komen van de websites of social media accounts van een aantal bovenstaande to do’s in Hasselt. Heb je gelijk een idee van hoe het in Hasselt is:

Wanneer maken we de winnaar bekend?

We wensen jullie allemaal veel succes! De winnaar kiezen we uit op zaterdag 16 januari.

We have a winner!

Anne Remijn is de gelukkige winnaar van deze winactie!

Geef een reactie, deel jouw reistips!