We hebben weer iets heel tofs ontdekt: World Animal Protection zoekt namelijk voor september/oktober 2017 een reporter die voor hen naar Suriname wilt! Wat ga je doen? Je gaat verslag doen van het leven en lot van de luiaards in Suriname! Lees hieronder alles over de opdracht en hoe je kans maakt om reporter te worden:

Ben jij de reporter die World Animal Protection Nederland zoekt?

World Animal Protection Nederland wilt in september/oktober 2017 een reporter naar Suriname sturen om beeld (foto’s en video’s) en tekst te maken maar ook vrijwilligerswerk te doen in een luiaard-rehabilitatiecentrum. Dit jaar voert World Animal Protection namelijk campagne voor de bescherming van luiaards die worden ingezet voor vermaak van toeristen. Deze campagne wordt internationaal gevoerd en heet “Wildlife – Not Entertainers”. Net zoals dat olifantenritjes not done zijn, kan ook entertainment met ander wildlife niet door de beugel.

Wildlife – Not Entertainers

Om vermaak met wilde dieren te stoppen en te laten zien dat het ook anders kan, wilt World Animal Protect een Razende Luiaard Reporter naar Suriname sturen om meer bewustzijn te creëren in Nederland. Doel van jouw bezoek is dan ook dat jij jouw ervaringen deelt met het Nederlandse publiek door middel van je eigen vlogs en blogs, maar je gaat daarnaast ook ter plekke een handje mee helpen. Je hoeft voor deze reporter opdracht geen bedrag of iets dergelijks in te zamelen, want de reis naar Suriname wordt volledig gesponsord door reisorganisatie FOX verre reizen. De reis wordt door hen gesponsord, maar uiteindelijk krijg je ter plekke begeleiding van World Animal Protection Nederland. Hier kun je alles lezen over de Razende Luiaard Reporter opdracht.

luiaard reporter worldanimalprotection

Zo maak je kans om reporter te worden

Nu ben je natuurlijk meteen benieuwd hoe je kans maakt om als reporter mee te gaan. Wat je moet doen? Een vlog maken van maximaal twee minuten over de wilde dieren in jouw achtertuin. Stel jezelf ook even voor in de video en laat vervolgens dus op een unieke manier zien wat voor dieren allemaal leven in jouw directe omgeving en hoe je hiermee omgaat. Dat kan echt vanalles zijn, gebruik daarom je creativiteit! Upload tot slot jouw video op je eigen Facebookpagina en gebruik in de beschrijving de tags #worldanimalprotection en #razendeluiaardreporter zodat World Animal Protection jouw vlog goed kan vinden. (Via die tags kun je dus ook meteen even jouw concurrentie checken!) De Facebookpagina van World Animal Protection kun je eventueel ook nog even taggen in je post, zodat ze hem zeker weten goed kunnen vinden. Uiteindelijk wordt gekeken welke video de beste is en zo wordt bepaald wie mee mag naar Suriname. Je kan een vlog indienen tussen 15 augustus 2017 en 5 september 2017. Hou vervolgens je Facebook inbox in de gaten, want deelnemers krijgen via daar een berichtje.

Geef een reactie, deel jouw reistips!