Editor in chief wearetravellers

WeAreTravellers.nl zoekt een Editor-in-Chief!

EDITOR-IN-CHIEF // WEARETRAVELLERS.NL

VACATURE

WeAreTravellers is op zoek naar een freelance Editor-in-Chief! Iemand met een passie voor reizen, veel kennis van SEO, die enorm goed is met taal en het onwijs leuk vindt om online met onze reisbloggers in contact te zijn.

Als hoofdredacteur snap je als geen ander wat een tekst nodig heeft om goed vindbaar te zijn in zoekmachines én wat een blog nodig heeft om inspirerend te zijn voor onze lezers. Je begrijpt de stijl van WeAreTravellers en voelt aan of een tekst en fotoserie bij de site en onze lezers (we hebben meer dan 250.000 unieke bezoekers per maand!) past of niet. Je hebt veel kennis van zoekwoorden onderzoek, je kent WordPress als geen ander, je denkt na over nieuwe artikel-ideeën en stuurt onze reisloggers aan daar waar nodig. Daarnaast vind je het tof om zo nu en dan zelf een reisverhaal te schrijven en op persreis gaan, lijkt je ook fantastisch!

We zoeken een freelancer die er van houdt om zelfstandig te werken. Iemand die niet veel aansturing nodig heeft, die een echte aanpakker is, proactief en het gemakkelijk vindt om structuur te houden. Je kunt zo nu en dan op kantoor komen werken bij WeAreTravellers in Utrecht, maar in principe is het een locatie onafhankelijke baan en daardoor ook geschikt voor digital nomads.

HOE ZIET JE OPDRACHT ERUIT:

+ Via de mail heb je contact met huidige en nieuwe, potentiële reisbloggers over artikel ideeën of het inplannen van hun blogs
+ Je redigeert teksten waar nodig, zorgt dat ze bij onze tone of voice passen
+ Een van je belangrijkste taken: Zowel teksten als foto’s SEO-proof maken
+ Reisblogs inplannen via WordPress
+ Bijhouden van de content planning
+ Je doet zoekwoorden onderzoek en denkt vanuit daar na over nieuwe artikel-ideeën
+ Je vindt het leuk om over de mail contact te hebben met bloggers en hen te motiveren mooie verhalen te maken
+ Zo nu en dan schrijf je zelf een reisverhaal en mag je mee op een persreis

VAARDIGHEDEN:

+ Zeer goede kennis van SEO
+ Uitstekende schrijf- en redigeerskills
+ Je snapt WordPress als geen ander
+ Goede online communicatieve vaardigheden
+ Kennis van affiliate marketing is een pre

INTERESSE?

De opdracht is in eerste instantie voor 5 a 8 uur per week, wellicht dat dit in de toekomst meer wordt en bij voorkeur ben je zo snel mogelijk beschikbaar. Heb je interesse? Denk jij dat je dé Editor-in-Chief bent die we zoeken? Stuur ons voor 5 februari een mailtje op info@wearetravellers.nl! We ontvangen graag een motivatie, je CV, eerder werk waar je trots op bent, waarin we jouw skills terug kunnen zien, en natuurlijk jouw uur-tarief. Vinden we jouw profiel interessant? Dan ontvang je een of twee test-opdrachten (waaronder een SEO opdracht) en nodigen we je uit voor een gesprek!

REAGEER
#TEAMWEARETRAVELLERS

Editor in chief wearetravellers