Op instagram heb je al een paar keer foto’s voorbij kunnen zien komen van mijn espadrilles en nieuwe sandaaltjes. Beide zijn ze van Sacha en een onderdeel van hun zomercollectie (die inmiddels niet meer nieuw is maar volop in de sale zag ik net, even checken dus!). Op reis zijn fijne schoenen eigenlijk essentieel. Uren lopen door een stad tijdens een citytrip is anders onhoudbaar, maar naar het strand gaan eigenlijk ook en tja… een backpack tillen… dat is nooit fijn, wat je ook aan hebt (let’s be honest). Naast een paar inmiddels vertrapte All Stars moet naar warme oorden ook wat ander schoeisel mee en dit travel essentials artikel een spotlight op de nieuwste aanwinsten!

Summer shoes van Sacha

De zoektocht naar de perfecte espadrilles

Het meest blij ben ik met mijn nieuwe espadrilles. In Frankrijk heb ik wel eens eerder een zoektocht gestart om een relaxed zittend paar te vinden, maar op de een of andere manier schoten die bij mij altijd los. Misschien te zachte stof ofzo en anders zat de zool wel weer veels te hard. Van supermarche tot supermarche dus en ook in kleinere boetiekjes heb ik gekeken, maar nergens geslaagd. Extra blij dus dat ik deze eindelijk heb gevonden. Wist je trouwens dat espadrilles uit de Pyreneeën komen en dat espadrilles in Quebec ook wel bekendstaan als hardloopschoenen (thank you Wikipedia). Misschien een keer geen stiletto run organiseren, maar juist een espadrilles run. Kom ik wel mee doen met die van mij! Verder misschien leuk om te weten dat met name de zool met daaraan touw het specifieke kenmerk is van espadrilles en dat het katoenen gedeelte (net zoals je hier kan zien, want die van mij zijn van leer gemaakt) varieert.

Zomer accessoires van Sacha

Naast schoenen vind je bij Sacha ook allerlei accessoires, denk aan tassen en portemonnees maar ook aan de sieraden van Luz Accessories. De kettinkjes, armbandjes of oorbellen zijn vaak gemaakt van fijne gouden kwaliteit en in een aantal zijn ook mooie edelstenen achtige stenen verwerkt.

2 reacties

 1. eva - eighty7

  Die espadrilles zijn erg leuk; heb ze ook aan gehad.. Weet eigenlijk niet meer waarom ik ze niet heb gekocht… ;)

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram
   Roëll de Ram

   Jaa ik vind ze echt heel vet! Misschien toch nog maar een keer passen dus ;) misschien dat ze inmiddels ook wel in de sale zijn trouwens, geen idee eigenlijk!

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Heb jij hét boek voor backpackers al?

In Backpack Bestemmingen vind je
de mooiste reizen voor backpackers
(incl. 23 routes en veel handige tips!)

Bestel nu