Tot en met 11 september kun je online de film ‘Ufo’s in Zacapa’ kijken dat zich afspeelt in Guatemala. De film is grappig, bestaat uit prachtige beelden (heb je gelijk een klein beetje een idee van hoe Guatemala eruit ziet) en is soms scary as hell. De film is gemaakt door Marcos Machado Loría en geproduceerd door Vilma Liella en Domingo Lemus. De cast bestaat uit Latijns Amerikaanse sterren zoals Daneri Gudiel, Alejandra Estrada en Domingo Lemus.

Ufo’s in Guatemala?!

‘Ufo’s in Zacapa’ gaat over Rober Daneri. Rober is een gefrustreerde professor en hij gaat samen met een tv-ploeg op een bovenaardse tocht, naar een plek die Zacapa heet, met als doel een logische verklaring voor vreemde gebeurtenissen in Guatemala te vinden. De film speelt zich af in het noord-oosten van het land, dus mocht je er ooit zijn geweest dan herken je wellicht wat en mocht je er ooit naartoe willen… Laat je niet afschrikken door de grappige en enge Ufo verhalen!

Bekijk de trailer van Ufo’s in Zacapa

De hele film gratis bekijken én dit project steunen (zodat het o.a. op Netflix komt)?

Wil je de hele film zien? De film duurt ongeveer 1,5 uur en Ufo’s in Zacapa kun je hier helemaal gratis bekijken! Vind je de film vervolgens tof? Vergeet dan niet de makers te steunen door een fan te worden van de film net zoals ons! Hoe doe je dat? Door 3 dollar (dat is net iets meer dan 2,50 euro) te geven via deze site. De makers van de film verdienen dan mogelijk een publieksprijs (ze moeten bij de top 3 zitten en dat is zeker haalbaar!) en krijgen vervolgens mogelijk een deal met Indie Rights, zodat hun film (en mogelijk nog meer!) op Netflix worden getoond. Zo steun je dus een beetje lokale filmmakers uit Latijns-Amerika, maar ook jezelf want jij kan meer van dit soort grappig en tegelijk enge films zien! Win-win toch? Maar voor nu natuurlijk veel kijkplezier gewenst!

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.