Dat je een camera niet moet vergeten of dat een reisdagboek leuk kan zijn, weet inmiddels iedereen. Maar wist je dat er tegenwoordig nog veel meer coole reisgadgets zijn die in 2014 eigenlijk niet meer kunnen ontbreken in jouw bagage? Lees snel verder en ontdek ook het deur alarm, de travel pillow mét muts en het kussen waarmee slapen op vakantie altijd gemakkelijk is!

Reis gadgets voor flashpackers

Ben jij een typische flashpacker die eigenlijk altijd te veel reis gadgets mee heeft op reis? Dan zijn deze twee dingen echt iets voor jou. Gooi allereerst die standaard witte wereldstekker weg en ruil hem in voor deze kleurige vriend. Waarom? Door de fleurige kleurtjes weet je zeker dat je jouw stekker nooit meer vergeet én deze stekkers passen altijd aangezien je alles uit elkaar kunt halen. Vervolgens koop je reis gadget nummer twee, de USB oplader waarmee je je camera, smartphone, eReader en iPod tegelijk mee kunt opladen! Beide reisgadgets vind je op Fancy.com, de gekleurde wereldstekker heet “4-in-1 Travel Adaptor” en de multi oplader “Roll up travel charger”.

Reis gadgets voor de gestreste reiziger

Altijd bang dat je iets vergeet of dat je juist te veel mee neemt in je bagage? Dan zijn deze twee reisgadgets voor jou bestemd! Met deze bagage weegschaal weet je namelijk precies hoeveel je tas of koffer weegt en dankzij deze post-it’s in de vorm van een horloge zodat je ze om je arm kunt dragen vergeet je nooit meer iets. Beide reisgadgets koop je op Fancy.com, de koffer weegschaal heet “Luggage Weight Scale” en de post-it horloge wordt daar “Post-it watch” genoemd.

Handige reiskleding

Eigenlijk is deze eerste reis gadget vooral een aanrader voor jongens. Het is namelijk een onderbroek met zakken. Bewaar er geld in of je paspoort en ga altijd veilig over straat. Nummer twee is meer uniseks, namelijk een slaap kussen mét muts! Slapen met deze neksteun in een bus, trein of vliegtuig zorgt voor een comfortabel ritje en dankzij de muts heb je geen last van fel licht. Beide reisgadgets vind je op Fancy.com, de onderbroek heet daar “Underwear with pockets by Clever Travel Companion” en de neksteun wordt “Travel Hoodiepillow” genoemd.

Reis gadgets voor moeilijke slapers

Kun je maar moeilijk in slaap komen? Bijvoorbeeld omdat je te veel nadenkt en onrustig bent? Kijk dan eens naar deze reis gadgets. Nummer één zorgt er voor dat je onbezorgd in slaap kunt vallen, want dit is een deuralarm. Je hangt deze mini mp3 speler aan je deurknop en bevestigd het ander uiteinde tussen de deur en muur. Gaat de deur open als jij in dromen verzonken bent? Dan gaat de mp3 speler automatisch af! Wie graag met muziek aan in slaap valt moet voor het slaapkussen kiezen waarop je je iPod of telefoon aan kunt sluiten. Het kussen speelt zachtjes muziek af en is volgens de productomschrijving onhoorbaar voor je bedpartner. Handig voor als er rondom je slaapkamer geluidsoverlast is of als je jouw nachten met een snurker door moet brengen. Klinkt goed toch? Beide gadgets kun je kopen op Fancy.com, de deurbeschermer heet daar “Motion Sensitive Portable travel alarm” en dit supersonische kussen heet “iMusic Bluetooth pillow”.

Reis gadgets op jouw wishlist?

En hebberig geworden van dit lijstje? Of heb je juist andere aanraders waarvan wij nog geen weet hebben? Laat het weten in een reactie! Deze reis gadgets vonden wij overigens via Fancy.com.

3 reacties

 1. mia

  jammer dat je niet de originele naam van het product erbij hebt gezet, zodat er via google naar een verkooppunt fysiek of op het net gezocht kan worden

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram
   We Are Travellers

   Hi Mia,
   We hebben de namen van alle reisgadgets toegevoegd en alles is te vinden op de site Fancy.com. Graag gedaan!

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Heb jij hét boek voor backpackers al?

In Backpack Bestemmingen vind je
de mooiste reizen voor backpackers
(incl. 23 routes en veel handige tips!)

Bestel nu