Hoe chill is het als je reisgadgets hebt, die je ook thuis volop kunt gebruiken? Toen wij de B&O BeaoPlay A1 bluetooth speaker binnenkregen, hadden we meteen het gevoel dat dit zo’n item is. Deze speaker is ideaal voor op reis, maar ook perfect voor thuis. Even in een notendop: Er komt een heerlijk geluid uit, de speaker ziet er fantastisch uit wanneer je hem tussen je souvenirs legt, hij gaat qua batterij lekker lang mee én hij is zowel stof- als waterbestendig waardoor je hem prima buiten kunt gebruiken. Kortom, als je nog een speaker voor op reis zoek is deze van Bang & Olufsen er zeker één om te overwegen!

Beoplay A1

Beoplay A1 bluetooth speaker review_

Beoplay A1 goede bluetooth speaker review_

Beoplay A1 speaker

Review B&O Beoplay A1, wat is het verschil met andere bluetooth speakers?

Ten opzichte van andere B&O speakers, is deze bluetooth speaker een van de kleinere zo niet de kleinste. Wat wij verder zo tof vinden, is dat hij naast een intens geluid ook een fantastisch design heeft. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak, maar de Beoplay A1 is wat ons betreft het beste in woorden te vatten zoals simplistisch, strak, minimalistisch en stijlvol. De speaker is niet voorzien van allerlei poespas, er zitten bijvoorbeeld geen uitstekende knopjes op die je mogelijk kapot kunt maken of kunnen afbreken tijdens het gebruik. Enige nadeel van die knopjes is dan weer wel dat ze in het donker wat lastig te vinden zijn. En een ander groot verschil met andere speakers: het koord! Doordat er een leren koord aan de speaker vast zit, kun je hem gemakkelijk meenemen. Je hoeft hem dus niet per se neer te zetten of leggen, maar je kan hem ook ophangen (aan de muur, maar ook aan je tas bijvoorbeeld). De Beoplay is daarmee ultra-draagbaar. Er zit trouwens ook een microfoon in de speaker, dus eventueel kun je hem ook gebruiken wanneer je een skypecall hebt met iemand aan de andere kant van de wereld.

Waarom is dit zo’n goede bluetooth speaker voor op reis?

Wat zo chill is aan deze speaker is dat je hem met het koord kunt ophangen. Tijdens een hike kun je hem dus aan je tas vast maken en terwijl hij bungelt aan je backpack, word jij voorzien van een heerlijk muziekje. Ook is het relaxt dat deze speaker stof- en waterdicht is. Hierdoor maakt het dus niet uit als je hem tijdens het kamperen of elders op reis even neerlegt. Verder hebben wij voor een kastanjebruine kleur gekozen, zodat hij niet al te veel opvalt.

Beoplay op reis

Waar kun je een B&O Beoplay A1 kopen?

De B&O Beoplay A1 is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij hebben zelf een kastanjebruine variant van Coolblue gekregen, die niet al te veel opvalt en perfect kleurt in de natuur of in een mooie houten kast. Daarnaast zijn er nog 8 andere kleuren te koop, daar zit uiteraard zwart en grijs bij, maar ook groen, aubergine, koraal en zand. De B&O Beoplay A1 is te koop vanaf 249,- euro. Bekijk de B&O Beoplay A1 op Coolblue

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.