WINACTIE GESPOT | Win een stedentrip naar Praag!

Wij kwamen vandaag deze gave winactie tegen en die wilde we jou niet onthouden. Je kan namelijk een stedentrip naar Praag winnen! Hoe doe je mee? Dat is simpel: Heb jij afgelopen zomer bijvoorbeeld een fantastische reis gemaakt die tot in de puntjes geregeld was? Of was jouw allerlaatste vakantie een ervaring om echt nooit meer te vergeten? Of… vond je juist dat de reisorganisatie waarmee je reisde wel wat dingen kan verbeteren? Op Reis graag kan je al dat soort gedachtes kwijt, door een review voor een reisorganisatie of bestemming te geven én wanneer je dat nu doet maak je ook nog eens kans te maken op een 5 daagse stedentrip naar Praag!

Praag is een mooie stad, maar niet alleen daarom is deze stad een veel gekozen bestemming voor een stedentrip. Ook vanwege de veelzijdigheid van de stad is Praag een aanrader. Loop bijvoorbeeld over de mooie Karelsbrug, bezoek de burcht en bekijk de indrukwekkende barokke St. Nicolaaskerk. Daar houd het niet op: Bezoek een museum, ga lekker een dag shoppen of geniet van een drankje op een van de terrassen. Slenter door de romantische straatjes en geniet terwijl je verdwaald volop van de pracht en praal van Praag. Als je deze winactie wint, mag je vijf dagen in Praag doorbrengen. De stedentrip maak je dan met SRC Reizen, de specialist op het gebied van cultuurvakanties, citytrips en rondreizen. De reis naar Praag is inclusief vlucht, transfer, overnachting, ontbijt en drie audio-excursies.

Zoals we al zeiden: Meedoen aan de actie is heel simpel. Laat gewoon op Reis graag jouw ervaring met een reisorganisatie of bestemming achter en win een stedentrip naar de Gouden Stad Praag. De winactie loopt van 6 oktober 2014 tot en met 3 november 2014. En weet je wat leuk is, hoe meer ervaringen je invult, hoe groter de kans dat jij binnenkort in het vliegtuig naar Praag zit! Succes! Wij hebben al een en ander ingevuld!

één antwoord

  1. Annabelle

    ik hoop heel erg dat ik het ga winnen wand mijn ouden auper woont daar en ik mis haar heel erg en ik vind het daar heel erg mooi

    Beantwoorden

Geef een reactie, deel jouw reistips!