Waar Maxim Hartman in zijn programma voor echte mannen grappiger en harder dan ooit strijd tegen de onderdrukking van de man. Doen wij dat vandaag online. In dit artikel vind je de meest originele, grappige en gekke reisgadgets ooit. Die we presenteren aan de hand van quotes van Maxim.

Zelfroerende kop

Zelfroerend kopje koffie

“Drink smoothies, verdomme!”

Of gewoon koffie. Want wat moet je als man met al die vitamines. En als je dan koffie drinkt? Doe dat dan in een zelfroerend kopje. Echte mannen roeren niet zelf. Ook handig voor on the road.

Wereldkaart

Wereldkaart krassen

“Het ziet er tering strak uit!”

Een wereldkaart aan je muur, dat ziet er sowieso strak uit. Maar een wereldkaart waarbij je weg kan krassen waar je bent geweest, dat ziet er pas echt tering strak uit. Een perfect kado voor echte mannen dus.

Wegloop wekker

Clocky wekker nooit meer snoozen

“Je bent een hopeloos geval.”

Zoals Maxim zou zeggen “Je bent een hopeloos geval” als je zo’n wekker nodig hebt. Deze Clocky wekker loopt namelijk weg zodra hij af gaat. Sowieso is snoozen niet voor échte mannen, maar met deze wekker wordt het nog onmogelijk ook.

Struisvogelkussen

Struisvogelkussen voor powernaps

“Lekker egoïstisch. En zo hoort het!”

Het perfecte kussen voor mannen met slaapgebrek. Gebruik dit struisvogelkussen voor powernaps. Op het vliegveld, in het vliegtuig en als je het echt nodig hebt… Op werk of tijdens het studeren. “Lekker egoïstisch” zou Maxim zeggen, “En zo hoort het!” als je een echte man bent.

Fuji Instax

Instax camera cadeau wereldreiziger

“Mannen moeten weer echte mannen dingen doen.”

En een van die mannendingen, dat is wat ons betreft foto’s maken. De camera is immers ooit uitgevonden door mannen, aldus wikipedia. Dus. Zo’n Fuji Instax camera mag ook om een mannennek niet ontbreken. Alleen dan niet een in zo’n fout pastelkleurtje natuurlijk, maar gewoon in stoer zwart.

Compacte espressomachine

Espresso machine

“Dit is allemaal echt, dit is allemaal puur.”

Een uitspraak die ook zou kunnen gelden voor de koffie die uit dit meest compacte espressomachine ooit komt. Perfect voor mannen die hun bakkie pleur echt nodig hebben. Ook wanneer ze op reis zijn.

Deluxe deken

Deken mannen

“Rot op met je verwijfde jassen.”

Trek niet als Filemon Wesselink een verwijfde jas aan en koop gewoon een Hugz Deluxe deken. Ultiem chillen. Als een echte man. In een uber deken. Wat wil je nog meer?

Benieuwd waar je deze reisgadgets kunt kopen?

Wij hebben deze reisgadgets gespot bij Radbag.nl en uiteindelijk de Fuji Instax besteld. Gewoon omdat het kan. Welk mannending zou jij als eerste bestellen?

Geef een reactie, deel jouw reistips!