mega winactie verliefd op nederland

MEGA GIVEAWAY | Bestel het boek Verliefd op Nederland & maak kans op deze 5 prijzen!

Om te vieren dat ons nieuwe reisboek Verliefd op Nederland bijna uitkomt (yessss 1 september 2020 is het zover!) hebben we een gigantische giveaway voor jullie op poten gezet! We verloten namelijk een paar extreem vette prijzen onder iedereen die het boek voor 1 september bestelt via de WeAreTravellers giftshop. Heb je al een boek bestelt? Top! Ook als je al eerder een pre-order hebt gedaan via onze giftshop dan doe je automatisch mee. Heb je Verliefd op Nederland nog niet besteld? Dan kun je dat heel makkelijk hier online doen! Zodra je bestelling binnenkomt, maak je meteen kans op een van de 5 prijzen. En geloof ons… dat wil je, want met deze prijzen kun je meteen een tripje in Nederland plannen of een heel tof dagje weg!

Wat je kan lezen in ons nieuwe reisboek?

Verliefd op Nederland is een super mooie hardcover van 192 pagina’s dik en bevat mega veel tips en super spectaculaire foto’s van diverse fotografen. Het boek bestaat uit verschillende hoofdstukken waarin je bijvoorbeeld meer leest over de mooiste stranden, bijzondere accommodaties of de beste spots om dieren te zien. Ook ontdek je de tofste plekken om kunst te kijken, de meest fantastische natuurgebieden en heerlijke streekproducten die je ooit wilt hebben geproefd. Maar ook vertellen we over UNESCO locaties in Nederland, steden die perfect zijn voor een citytrip, de mooiste tulpenvelden en we geven je ultieme camping & glamping tips. Met dit boek ontdek je de meest bijzondere plekken dicht bij! Je hoeft namelijk echt niet altijd het vliegtuig te pakken of onze landsgrenzen op een andere manier te passeren om iets tofs te beleven en een vakantiegevoel te krijgen.

Bestel ‘Verliefd op Nederland’ voor dat hij écht uit komt op 1 september en maak kans op 5 hele toffe prijzen

Bestel jij Verliefd op Nederland voor dat hij écht uit komt op 1 september via de WeAreTravellers Giftshop? Dan maak je meteen kans op 5 hele mooie prijzen! We hebben stuk voor stuk prijzen uitgekozen die passen bij de tips uit het boek en die jou meteen een kans geven om iets unieks in Nederland te ontdekken! Benieuwd wat je allemaal kan winnen? Je leest het hieronder:

→ Bestel ‘Verliefd op Nederland’

 

Giveaway #01 | Win een overnachting bij The Student Hotel Groningen

De foto die op de cover van het boek staat is geschoten in het noorden van Groningen, bij de Kiekkaaste, en omdat we jullie ook een weekendje Groningen gunnen, geven we een overnachting weg midden in de stad. Zo kun je meteen het centrum van Groningen ontdekken én in de omgeving op pad gaan. Je maakt kans op een overnachting bij het hipste hotel van de stad: The Student Hotel Groningen. De datum is in overleg met het hotel en op basis van beschikbaarheid en wanneer je wint, mag je met 2 personen in een luxe kamer overnachten inclusief ontbijt en huurfietsen!

Extra kans maken op deze prijs?

Win The Studen Hotel overnachting

Giveaway #02 | Win tickets voor het Moco Museum in Amsterdam

Op het museumplein van Amsterdam vind je natuurlijk wereldberoemde musea als het Rijksmuseum en Van Gogh museum, maar iets minder bekend maar net zo leuk is het moderne Moco Museum. In dit museum vind je interactieve kunstobjecten, streetart en tientallen moderne werken verspreid over de etages van een eeuwenoud pand. Wij mogen twee tickets weg geven voor het Moco Museum en die kun je op een dag naar keuze gebruiken in 2020!

Extra kans maken op deze prijs?

winactie moco museum

Giveaway #03 | Win tickets voor Kasteel de Haar

Wil jij naar een van de mooiste kastelen van Nederland? Een plek waar ook modeontwerpster Coco Chanel heeft rondgelopen en waar je je soms bijna in Frankrijk of Engeland waant? Dan is deze prijs de prijs voor jou! We mogen namelijk twee entree tickets weg geven voor Kasteel de Haar dat vlakbij Utrecht ligt.

Extra kans maken op deze prijs?

winactie 3 verliefd op nederland de haar

Giveaway #04 | Win een een overnachting bij Kaboom hotel of Townhouse hotel in Maastricht

Een van de leukste steden om naartoe op stedentrip te gaan in Nederland is wat ons betreft Maastricht en je citytrip wordt extra bijzonder als je ook nog eens bij het Kaboom Hotel of Townhouse Hotel mag slapen. De ene hyper modern, clean en hip. De ander knus, gezellig en heerlijk huiselijk. In welk van deze twee hotels zou jij het liefste slapen? En wie mag met je mee een nachtje logeren? Laat het weten op onze socials, volg je lievelingshotel: Kaboom Hotel of Townhouse Hotel én vergeet natuurlijk niet Verliefd op Nederland te bestellen! De datum van de overnachting voor twee personen wordt uiteindelijk samen met de winnaar en het gekozen hotel ingepland en is op basis van beschikbaarheid.

Extra kans maken op deze prijs?

winactie kaboom of townhouse

Giveaway #05 | Win een plantenpakket en maak een thuisjungle

Tot slot nog een prijs voor thuis! We mogen namelijk een plantenpakket van Plantsome weg geven! Op Plantsome kun je de mooiste planten voor thuis scoren en zodra je jouw plant bestelt, krijg je er ook het nodige verzorgingsadvies bij zodat jouw plant een lang leven mee gaat! Wij mogen Marty de Palm & het Swing Trio weg geven. Lees hier meer over deze prijs

Extra kans maken op deze prijs?

→ Bestel ‘Verliefd op Nederland’