Vorig jaar zijn wij voor het eerst naar de Vakantiebeurs geweest en wat kwamen we terug met veel reisinpiratie! De ene hal is gevuld met nog imposantere stands dan de ander, overal kom je enthousiaste reizigers tegen die graag hun reiservaringen met je delen en hier en daar kun je iets lekkers proeven of meedoen aan een leuke wedstrijd.

Highlight van de vakantiebeurs: Camping by Night

Dit jaar ligt de focus van de Vakantiebeurs op vier verschillende thema’s: Culinaire reizen, actieve vakantiegangers, gezinnen én kampeerders. Met name door het laatste thema zijn wij vorig jaar enorm verrast en daarom kijken we ook dit jaar uit naar het zogenoemde ‘Camping by Night’. Hal 12 wordt namelijk tijdens de Vakantiebeurs omgetoverd tot een echte camping. Voordat je de hal binnen gaat kun je een zaklampje pakken en zodra je de hal binnen stapt kom je in een donkere ruimte terecht waar je omringd wordt door natuurgeluiden, tenten en de schittering van kleine lampjes. In de verte hoor je iemand gitaarspelen en ook de geur van bbq’s komt je vaag tegemoet. Als je je ogen dicht doet lijkt het echt alsof je zelf een roadtrip aan het maken bent en straks met je vrienden een kampvuur gaat maken. Wil je nog iets meer een idee krijgen? Check dan dit onderstaande filmpje even:

Wanneer is de vakantiebeurs?

De Vakantiebeurs kun je vanaf woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht bezoeken. De openingstijden zijn vrijwel elke dag van 10:00u tot 18:00u, met uitzondering van vrijdag want dan is de beurs tot en met 20:00u geopend.

Bestel jouw ticket met 4,50 euro korting

Je kan jouw tickets voor de vakantiebeurs gewoon online bestellen en als je dat nu via We Are Travellers doet krijg je ook nog eens 4,50 euro korting! Fijn toch? Een dagkaart kost normaal gesproken online 12,- euro en bij de kassa 15,50 euro, maar via ons kun je daar een korting van 4,50 op krijgen.

Geef een reactie, deel jouw reistips!