Weet jij nog waar je het lekkerste ontbijt hebt gegeten tijdens het reizen? Waren het banana pancakes met honing in Indonesië? Of misschien een vullend English breakfast met bonen, worstjes, ei en toast in Engelenad? Rijst in Japan? Of liever een tajine met heerlijk vlees in Marokko? Croissants in Frankrijk of ben jij meer een type dat houd van de cornflakes uit Amerika?

In deze infographic van Chefworks vind je meer informatie over het ontbijt in verschillende landen over de wereld en wat er gemiddeld het meest gegeten wordt. Wist je bijvoorbeeld dat in de top 10 van ontbijt producten ook warme cornflakes staan? En dat mensen die géén ontbijten eten over het algemeen 40% meer snoepen? Wij in ieder geval niet! Lees snel verder en ontdek nog meer over ontbijten in verschillende werelddelen:

Infographic

2 reacties

 1. Karlijn

  Interessant om te lezen. Mijn moeder is lerares en zij hebben een paar jaar terug op school een ‘ontbijt’ week gehad. Hier leerden ze alles over het doel van ontbijten, maar ook hoe ze dat in andere landen doen. Was heel leuk en interessant om te horen. Een paar jaar terug in Thailand heb ik af en toe ontbeten met rijst, maar geef mij ‘s ochtends maar gewoon een boterham :)

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram
   We Are Travellers

   Ja dat ontbijten met rijst gaat er bij mij ook nog niet helemaal in ;) maar het is wel interessant om te zien dat het zo verschilt!

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Heb jij hét boek voor backpackers al?

In Backpack Bestemmingen vind je
de mooiste reizen voor backpackers
(incl. 23 routes en veel handige tips!)

Bestel nu