Vliegen. Meestal zorgt het ervoor dat je op een ander mooi stukje aarde belandt. Maar nadeel is wel dat het soms wat uurtjes kost. De grote vraag is dan ook, hoe je dan toch fit blijft? Hoe zorg je ervoor dat je niet helemaal verlept en vermoeid zo’n Boeing uitstapt? Op de een of andere manier weet de andere luchtdruk en het lang moeten doorbrengen in zo’n vliegtuigcabine voor rare lichaamseffecten te zorgen. Denk aan uitdroging of vermoeidheid. Toen we een leuke infographic ontdekte waarin 7 tips worden gegeven om fris en fruitig te blijven, moesten we die dus wel delen. Heb je gelijk wat te doen, de volgende keer dat je in een vliegtuig zit, maar ben je waarschijnlijk ook wat fitter als je er weer uitstapt!

Infographic | Fit tijdens je vlucht

Welke tip ga jij toepassen tijdens je volgende vlucht?

En welke tips lijken jou het meest handig, fijn om te doen of effectief tijdens je volgende vliegvakantie? Juist de tips die je helpen voordat je het vliegtuig in stapt, zoals het vermijden van zware maaltijd of juist het lekker veel rondlopen in de terminal. Of heb je vooral last van dingen in het vliegtuig? Dan kun je dus het best zo nu en dan een oefening doen (denk aan een voetendraai, knieën knuffelaar, pompvoet of de schouder rol) en af en toe opstaan om te wandelen. Heb je juist een andere tip die je altijd toepast? Laat die dan hieronder in een berichtje weten. Altijd handig zulke informatie!

Meer infographics bekijken?

Zin om nog wat andere infographics te bekijken? Lees dan dit artikel met daarin een infographic over 10 plaatsen die je moet zien voor ze zijn verdwenen of deze infographic met daarin onvertaalbare woorden uit andere culturen. Vooral in die laatste leer je meer over het mooie woord Mangata uit Zweden en het woord Depaysement uit Frankrijk. Al een idee wat ze kunnen betekenen?

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.