Ergens in het hart van Bali tot rust komen tijdens een yoga retraite, een aantal dagen aan meditatie doen in India of juist in Europa zen worden tijdens een mindfulness week: Yoga vakanties staan tegenwoordig steeds vaker bij reizigers op het wensenlijstje. Toch hoef je voor zoiets niet de wereld over te reizen, want in juni vind in ons eigen Amsterdam YogaFest plaats.

Wat is YogaFest?

YogaFest is een tweedaags festival waarbij je lichaam, gedachtes en ziel samen komen op een van de meest inspirerende plekken van Amsterdam. Tijdens het festival is er een bijzondere line-up gemaakt met daarin sessies van verschillende soorten yoga leraren (er zijn meer dan 30 nationale en internationale leraren & meer dan 80 workshops). De ene sessie draagt een titel als ‘Awaken the warrior within’ terwijl de ander focust op ‘Hotpod Yoga’ of ‘Core Bliss’. Toch zijn er niet alleen yoga lessen te vinden op YogaFest, ook muziek speelt er een belangrijke rol. Zo komt Sam Garrett, Svaha Yoga en Leah Kline optreden. Verder is er een shopping area waar je mooie items kunt kopen en natuurlijk vind je balans niet alleen door aan yoga te doen, maar ook door jezelf de juiste voeding te geven. Om die reden zijn er ook food workshops op YogaFest te vinden en dat maakt dat het hele event een gevarieerd programma heeft terwijl yoga overal centraal staat.

Waar en wanneer is YogaFest?

Het YogaFest festival is een tweedaags evenement dat plaats zal vinden op 6 en 7 juni 2015 in Amsterdam. YogaFest wordt georganiseerd bij de Houthavens op een unieke plek aan het IJ, waar je kunt genieten van de spectaculaire vergezichten over het water terwijl je je tegelijkertijd in het hart van Amsterdam bevindt. Door deze combinatie geeft deze Zen-Zone een bijzonder gevoel dat zowel uit energie als sereniteit bestaat.

Tickets voor YogaFest

Voor YogaFest zijn verschillende tickets te koop. Zo kun je kiezen voor een standaard weekend ticket (120,-), maar ook voor een zaterdag dag & avond ticket (75,-) of enkel voor een zaterdagavond ticket (25,-). Welke type bij jou past, hangt natuurlijk ook af van de workshops die je wilt bezoeken.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.