Wie altijd last heeft van medepassagiers in het vliegtuig, zal zich waarschijnlijk meer dan goed herkennen in dit instagram account: Passenger Shaming. De foto hierboven heeft nog iets glamourous, met die hakken en andere spullen die schandalig zijn uitgesteld in de handbagage ruimte, maar wat je nog meer op dit instagram account vindt is soms ronduit walgelijk. Er worden op @PassengerShaming namelijk foto’s gepost van de meest schandalige medepassagiers. Denk aan mensen die hun blote voeten op jouw armleuning leggen. Passagiers die op hun stoel gaan staan om iets uit hun handbagage te pakken. Reizigers die hun spullen overal laten slingeren. Sommige dingen hebben wij zelf wel eens meegemaakt, andere zijn te bizar of onwerkelijk om te zien. Check hier de pareltjes van dit afschuwelijk grappige instagram account:

Passenger Shaming: Next level irritaties in het vliegtuig

Check ook zeker de reacties bij de foto’s: “Ohhhh HELL NO!#FLYINGFEET #passengershaming#crewlife #travel #flightclub #rant”

Of deze reactie:Emergency slide clothesline? #passengershaming #jeans” & “Sure, asshat – just remove your pants and throw them on the flight attendant jumpseat. #SOMEONEONTHEPLANEISNTWEARINPANTS!!”

En inderdaad, mensen eten hiervan: “Fuck. You. Bitch.#peopleEAToffofthosetrays” eigenlijk best vies.

Maar deze zijn misschien nog het meest ranzig en raar… Hoezo loopt deze man naakt door het vliegtuig?! En hoe kan een WC zó vies zijn na een vlucht?! Freaky!

En dit zijn misschien wel twee van de meest bizarre selfies van dit instagram account. Ten eerste: Waarom is dit vrouw half naakt?! Oké het is soms heet in vliegtuigen, maar om er zo bij te gaan zitten… En ten tweede, die voet in zijn nek?! Uhl!

Houd je camera dus ook paraat tijdens je volgende lange vlucht

Bij deze hebben wij dus een nieuwe hobby. De volgende keer dat iemand zich schandalig gedraagt wordt er gewoon een camera bij gepakt en wordt het als hard bewijs vastgelegd en naar @PassengerShaming opgestuurd. Enige probleem is dan misschien dat we ons zelf dus ook voorbeeldig moeten gaan gedragen…

Geef een reactie, deel jouw reistips!