Wij krijgen heel vaak vragen per mail die gaan over het maken van een wereldreis of backpackavontuur maar ook over het nemen van een tussenjaar, hoe je au pair kan worden of over vrijwilligerswerk. Per mail proberen we iedereen altijd zo uitgebreid mogelijk informatie te geven, maar we hebben nu een gratis event gespot waar je gewoon face to face info kan krijgen! Activity International organiseert namelijk op zaterdag 15 september een gratis infomiddag in Amersfoort en via deze link kun je je daarvoor aanmelden.

Infodag Activity International

Activity International informatiemiddag

Is deze infomiddag van Activity International iets voor jou?

Eigenlijk is het event voor iedereen die reisplannen heeft en daar misschien nog wat vragen over heeft. Tijdens de informatiemiddag kun je vragen stellen over allerlei type bijzondere reizen naar het buitenland. Denk aan: vrijwilligerswerk, backpacken, hoe je au pair kan worden in het buitenland, een highschool-reis en hoe je tijdens het reizen kan meewerken bij wildlife- of natuurprojecten. Ook als je van plan bent een tussenjaar te nemen ben je van harte welkom op het event. Je kan echt persoonlijk advies krijgen, maar er zijn ook presentaties over verschillende onderwerpen en oud-deelnemers van Activity International die je kunnen vertellen over hun buitenlandavontuur.

Reserveer een gratis plekje voor de infodag

Reserveer je plek voor de infodag, dit kan gewoon gratis en via het online formulier. Liever wat meer lezen? Check dan deze pagina voor meer info. Daar kun je ook lezen dat het event in Amersfoort is en van 12:30 tot ongeveer 16:00 duurt.

Wat voor presentaties kun je verwachten op de infodag?

Naast dat je op de informatiemarkt persoonlijk vragen kan stellen over allerlei reisonderwerpen, zijn er ook hele toffe presentaties over verschillende onderwerpen. Presentaties die ingepland staan, zijn:

1. Tussenjaar: 12.45 -13.15 uur
2. Wildlife: 13.15-14.00 uur
3. Vrijwilligerswerk: 14.15 -15.15 uur
4. Au pair: 14.30-15.30 uur
5. Backpacken: 15.30 -16.30 uur
6. Vrijwilligerstraining 16.00-16.30 uur

Aanmelden voor presentaties kan hier

Locatie, datum & tijd

  • Adres van het event: Stadscafe de Observant op het Stadhuisplein in Amersfoort
  • Datum: Zaterdag 15 september
  • Tijd: De infomiddag duurt van 12:30u tot en met 16:00u
Aanmelden voor de gratis Infodag

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Heb jij hét boek voor backpackers al?

In Backpack Bestemmingen vind je
de mooiste reizen voor backpackers
(incl. 23 routes en veel handige tips!)

Bestel nu