Deze maand komt het grootste reizende outdoor filmfestival van Europa naar Nederland! Wat je kan verwachten: “No script, no actors, no special effects, no second takes. Only true stories, authentic characters and breathtaking action. True adventure. THIS IS REAL.” Het eerste wat wij dachten toen we dit lazen? Wow, als dit dé manier is om de European Outdoor Film Tour te beschrijven, dan kunnen we heel wat verwachten. Daarna keken we de trailer en toen waren we helemaal om. Tijdens de trailer van 1,5 minuut is kippenvel namelijk gegarandeerd en een gigantisch gevoel van adrenaline in je onderbuik ook. Alle shots zien er zo tof en rauw uit. Daar wil je gewoon meer van zien. See for yourself:

Wow, deze trailer moet je zien!

Kom jij ook naar de European Outdoor Film Tour?

Deze oktober moet je een avond vrij maken voor de European Outdoor Film Tour. Van 6 oktober tot en met 25 oktober reist dit filmfestival namelijk door Nederland en worden in verschillende steden bioscopen of theaters voor een avond overgenomen. Het festival is als eerst te zien in Rotterdam, maar daarna volgen steden als Utrecht, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Den Haag en Eindhoven. Hieronder vind je de lijst met alle data en locaties van het filmfestival en kaartjes kun je kopen via www.eoft.eu voor 15,00 euro. Wij zijn 9 oktober in Utrecht te vinden!

De speeldata van European Outdoor Film Tour

European Outdoor film festival data locatie nederland

Wat is de European Outdoor Film Tour precies?

De European Outdoor Film Tour is het grootste reizende outdoor filmfestival van Europa. De bedenkers van het festival zoeken elk jaar opnieuw naar de allerbeste films die passen bij dit thema om vervolgens een uniek en exclusief programma te creëren. Je gaat tijdens de avond dus verschillende inspirerende adventure documentaires zien die je meenemen in de wereld van outdoor, sport, reizen en avontuur. De trailer laat je een compilatie zien van de diverse docu’s die tijdens de hele avond aan bod zullen komen.

Hoe ziet zo’n avond eruit tijdens het filmfestival?

Wat je kan verwachten tijdens zo’n avond? Een filmprogramma dat bestaat uit een compositie van 7 films dat ongeveer 120 minuten zal duren met tussendoor een pauze. Daarnaast wordt soms een toelichting gegeven én is er een spel met leuke prijzen. Een avondvullend programma dus van ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Deze 7 films staan dit jaar op het programma

  1. Ice Call
  2. Dug Out
  3. Into Twin Galaxies
  4. Choices
  5. La Congenialita – The Attitude of Grattitude
  6. Follow the Fraser
  7. Ushba

Meer info & kaartjes vind je op www.eoft.eu

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Tips voor je vakantie nodig?

Bestel het boek Backpack Bestemmingen!
Daarin vind je de mooiste reizen voor backpackers
(incl. 23 routes en heel veel tips!)

Bestellen