Sinds ons SUP avontuur in Slovenië zijn we fan van deze watersport. Maar hoe gaaf is het (of hoe eng…) als je in Australië gaat suppen en boven allerlei walvissen blijkt te paddelen? Dit gebeurde een supper in het plaatsje Esperance, dat je vindt in het zuidwesten van Australië. Esperance ligt op zo’n 720 kilometer van de wat meer bekende plek Perth in het zuidwesten van Australië.

Suppen met walvissen

Een bizar gezicht, maar dit filmpje laat zien hoe het eruit ziet als je ineens boven twee walvissen blijkt te peddelen met je SUP board.

Zo zie je maar hoe klein en nietig wij mensen eigenlijk zijn in vergelijking met zo’n reusachtig wezen. Dit filmpje is gemaakt door Jaimen Hudson. Niet alleen op Youtube kun je zijn filmpjes terug vinden, ook op instagram deelt hij zo nu en dan foto’s en beelden. Zo ook onderstaande walvis die gefilmd is met een drone, maar als je even zoekt kom je ook andere gave drone beelden tegen. Beelden waarbij je bijvoorbeeld dolfijnen van boven ziet die in een grote groep langs de golven van de zee zwemmen. Je kunt Jaimen volgen op Instagram via @JaimenHudson of volg hem via bovenstaande filmpje op Youtube.

Behoefte aan meer bucketlist inspiratie?

Toe aan nog meer bucketlist inspiratie? Check dan ook zeker deze bucketlist van Chris of de bucketlist van Stéphanie. Oh en wat je ook zeker op je bucketlist moet zetten: Noord-Ierland! Ontdek hier waarom Noord-Ierland nu op je bucketlist moet.

2 reacties

Geef een reactie, deel jouw reistips!