Originele reisroute planner: Airporting.me

Vooral een grappige website, Airporting.me, maar misschien ook een beetje handig als je moeite hebt met het plannen van een reis! Als je niet weet waar je heen moet gaan is de website Airporting.me dé manier om aan een hele originele route te komen. Hoe werk het? Je vult je eigen naam in en op basis daarvan worden er in de wereld verschillende luchthavens voor je uitgekozen die samen (ongeveer) de letters van jouw namen vormen.

Welke luchthavens matchen met jouw naam?

Airporting.me

Kees de Jong zou bijvoorbeeld een reis kunnen plannen met het begin in Kelle in Kongo (KEE), om vervolgens naar Santiago del Estero in Argentinie (SDE) te vliegen. Vanuit daar vertrekt hij dan naar Johnston Island gelegen in de USA (JON) en Kees eindigt in Longview in de staat Texas (GGG). Natuurlijk is de website een beetje met een knipoog gemaakt, maar het is op zich leuk om even uit te proberen als je tijdens de lunch of ‘s avonds niks te doen hebt!

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!