Nieuw Zeeland pronkt op heel wat bucketlists en is bij menig mens bekend vanwege de films van Lord of the Rings, niet zo gek dus dat dit land een klein plekje in ons hart heeft veroverd. Maar nog meer fan wordt je van Nieuw Zeeland, en met name Air New Zealand, als je hun toffe vliegtuiginstructie filmpjes ziet.

Veiligheidsinstructies ter ere van de nieuwe The Hobbit film

En wat dacht je van deze safety in Hollywood video?

Oh en Air New Zealand geeft ook graag tips aan jonge ouders

Verder kunnen Men in Black liefhebbers deze veiligheidsinstructies waarschijnlijk wel waarderen

Air New Zealand volgens AirlineRatings.com beste airline

Naast het feit dat Air New Zealand grappige vliegtuiginstructie-filmpjes maken, heeft Airlineratings.com ze onlangs tot beste airline gebombardeerd. Niet voor de eerste keer, maar voor de vierde keer op rij! Zowel vanwege hun fijne lange vluchten voor economy class passagiers en vanwege de fijne stoelen in premium economy. Ook worden ze zo goed beoordeeld door hun award-winning in-flight innovaties, veiligheid, hoe ze omgaan met het milieu en hoe werknemers worden gemotiveerd om hun best te doen.

Heb jij ooit met Air New Zealand gevlogen?

Wij hebben jammer genoeg nog nooit met Air New Zealand gevlogen, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen! De airline vliegt vanuit Amsterdam vooral op Singapore en vervolgens door naar Nieuw Zeeland. Heb jij ervaring met deze airline? We zijn benieuwd of je het ook zo goed zou beoordelen!

Meer toffe veiligheidsinstructies bekijken?

Uiteraard zijn er meer toffe veiligheidsinstructies te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit filmpje van KLM? Al zijn we ook nog steeds fan van de dansers in de veiligheidsinstructies-video van Virgin. Heb jij ooit in het vliegtuig zelf een leuke veiligheidsinstructie gezien?

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Heb jij hét boek voor backpackers al?

In Backpack Bestemmingen vind je
de mooiste reizen voor backpackers
(incl. 23 routes en veel handige tips!)

Bestel nu