Ieder jaar wordt het nieuwe jaar reislustig ingeluid tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs. Dit jaar is het event van 13 tot en met 17 januari in Utrecht te vinden en geruchten gaan dat er zelfs een heuse afterparty (in festival stijl!) aan zit te komen (zie hier het bewijs)! Dat betekent dat je niet alleen afrika-tips kunt krijgen, scandinavië in Utrecht kunt ervaren of kan meemaken hoe het is om te kamperen gedurende alle vier de seizoen (yes, ook in de winter!), dat betekent ook dat je een klein feestje mee kunt pakken als je gaat.

De line-up is al bekend

Lineup vakantiebeurs is al bekendNiet zo lang geleden werd de Facebookpagina van de Vakantiebeurs volledig overgenomen door jongeren die wel zin hadden in een Vakantiebeurs afterparty in de Jaarbeurs. Nu een paar weken later, lijkt de Vakantiebeurs hier echt gehoor aan te geven, dus mocht je gaan… Grote kans dat er een vet feest is. Wij kregen al visioenen van een soort Fullmoon Party of Jungle Rave feest in Thailand stijl of wat dacht je van een Favelas Feest nagebootst van de townships van Rio de Janeiro?! Meld je hier ook aan op Facebook of bestel direct je tickets voor de Vakantiebeurs.

Wat je sowieso kunt doen

Toch is voor ons de grootste reden om naar de Vakantiebeurs te gaan, niet de afterparty. Wij gaan er vooral heen voor onze reistips! Mocht je denken dat de Vakantiebeurs alleen een event is waar je reizen kan boeken, dan heb je het helemaal mis. Tijdens de Vakantiebeurs heb je namelijk echt kans om een bestemming alvast even te beleven, nog voordat je er geweest bent. Onze favoriete stands? Toch wel camping by night, Curacao, de Djoser stand (wat is die mooi!) en het Afrika gedeelte.

Highlights die je niet moet missen op de Vakantiebeurs 2016

  • Afrika! Hal 
    Met een virtual reality bril op je neus kun je hier Afrika écht beleven
  • Scandinavië inspiratie
    Of je nu naar Noorwegen, Denemarken of Zweden wilt: Hier moet je zijn!
  • Camping by Night
    Een van onze favorieten, want… hier kun je marshmallows maken! Hoebedoel je ultiem vakantie gevoel!

Oh en ook leuk… Als je kaartjes in de voorverkoop koopt, dan maak je kans op een 3-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland! Deze kaartjes kun je hier bestellen en via deze link al voor 11,- euro in plaats van 15,50 euro.

Nog wat praktische tips

Zoals gezegd, is de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht te vinden. De openingstijden zijn onderstaand te vinden en voor 11,- euro kun je een toegangsticket kopen.

Woensdag 13 januari: 10.00 – 18.00 uur Wij zijn er dan sowieso bij! Zien we jullie ook?
Donderdag 14 januari: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 15 januari: 10.00 – 20.00 uur (avondopening)
Zaterdag 16 januari: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 17 januari: 10.00 – 18.00 uur

Koop hier je Vakantiebeurs tickets en wie weet zien we je dan woensdag?

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!