Zo tof: Via Surpriseat.nl kun je nu verrassingsetentjes boeken!

Wie houdt van verrassingen én lekker uit eten gaan, is bij SurpriSeat op de juiste website! Dit is namelijk dé plek waar je verrassingsetentjes kunt boeken. Ideaal voor wie altijd bij hetzelfde restaurantje beland, maar ook voor wie een originele date wilt plannen, voor vrienden die het vet vinden om verschillende restaurantjes uit te proberen of voor wie het simpelweg tof vindt om een surprise avondje te beleven. Wanneer je namelijk bij SurpriSeat.nl een etentje boekt, heb je geen idee waar je daadwerkelijk uit eten gaat of wat er op het menu staat! Dat hoor je allemaal pas vlak van te voren en in het restaurant zelf!

SurpriSeat uit eten

Hoe werkt SurpriSeat?

Wanneer je een etentje boekt via SurpriSeat betaal je per persoon een vast bedrag en krijg je voor dat bedrag minstens twee (of dus meer, in ons geval vier!) gangen voorgeschoteld in je verrassingsrestaurant. Je kiest bij het reserveren de stad waar je uit eten wilt, met hoeveel personen je wilt komen en hoe laat. En dan is het wachten… En speculeren! Want je krijgt pas twee uur voordat je reservering begint een mailtje met daarin de locatie van het restaurant waar je die avond wordt verwacht. Er staat een leuk stukje met instructies bij, tips om er te komen en tja, wat er daadwerkelijk op je menu staat? Dat blijft nog even geheim! Soms staat er een speciaal SurpriSeat menu op de planning, shared dining of je mag gewoon zelf wat kiezen vanaf het menu. De chefs weten dat jij op een verrassingsetentje bent, dus zij zullen het uitleggen zodra je aankomt. Drankjes zijn niet inbegrepen, maar je krijgt sowieso twee gangen en mocht je nou allergieën hebben of iets niet lusten, dan kun je dat al bij het reserveren aangeven.

Wij gingen op een verrassingsetentje in Utrecht

Uiteraard hebben wij SupriSeat zelf uitgeprobeerd en wij boekten een verrassingsdiner in Utrecht, voor de zaterdagavond na Valentijn om 19:00u. Natuurlijk zaten we stipt 17:00u al klaar achter onze laptop, want we waren onwijs benieuwd waar we mochten gaan eten. Precies op tijd popte een mailtje onze inbox binnen en waaaah we wisten eindelijk waar we uit eten gingen! Het bleek een restaurantje te zijn waar wij beiden nog nooit waren geweest en in een stukje Utrecht waar we ook niet vaak komen. Extra leuk vonden wij, want zo fiets je ineens langs allerlei nieuwe plekjes en beland je in een wijk die je vooraf niet had bedacht! Wat ook tof is, is dat ze bij SurpriSeat niet zomaar restaurants uitkiezen. Verwacht dus geen reservering bij die Griek in hartje centrum of bij die Pizzeria waar alleen toeristen aanschuiven, maar verwacht juist hippe hotspots waar je écht wilt zijn geweest! Wij kregen uiteindelijk niet twee maar vier goddelijke gangen (een heerlijk pastinaak soepje vooraf, oesters als tussengerecht, een plateau vol verse vis met dikke frieten en frisse salade en als toetje een hangop met blauwe bes!), die inderdaad allemaal voor ons een verrassing bleven tot ze op tafel werden opgediend, en bestelden daar zelf een mooie fles Chardonnay bij.

SurpriSeat utrecht verrassingsetentjee surpriseat verrassingsdiner uit eten met surpriseat

Waar kun je met SurpriSeat.nl uit eten?

Je kan op dit moment nog niet overal uit eten via SurpriSeat.nl, de drie steden waar dit nu kan zijn Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Op de rest van het land is het dus nog even wachten, maar wij hebben het gevoel dat dat niet meer lang kan gaan duren! Wat bovendien ook zo tof is aan SurpriSeat is dat ze dus niet reserveren bij zomaar restaurantjes. Je komt echt op toffe hotspots terecht en deze pareltjes van de stad zijn ook echt verzameld door de specialisten van SupriSeat zelf. Een goede en gezellige culinaire avond gegarandeerd dus!

surpriseat uit eten verrassingsetentje

Een keer genieten van een culinaire hotspot of elke maand?

Vind je dit concept nou zo tof, dan kun je in plaats van eenmalig een etentje te boeken, er ook voor kiezen om maandelijks uit eten te gaan via SurpriSeat. Jij kiest dan elke keer zelf je stad uit, de dag waarop je uit eten wilt en de tijd. Het team van SupriSeat regelt de rest! Elke maand wordt zo een tof etentje voor je ingepland en elke keer hoor je 2 uur voordat je reservering staat naar welke hotspot  je mag! Zo ontdek je makkelijk nieuwe plekjes en kun je lekker genieten zonder keuzestress!

Meteen je etentje boeken? Dat kan zo!

Lijkt het je tof om een keer een verrassingsdiner uit te proberen? Je kan het eenmalig doen voor 26,50 euro per persoon! Lijkt het je te gek om juist drie maanden verrassend uit eten te gaan? Dan betaal je 24,50 euro per maand en wil je een heel jaar genieten, dan kost dan 22,50 euro per keer. Je kunt SurpriSeat ook heel makkelijk cadeau doen, via de site kun je het als cadeau bestellen!