Beachcamp de Lakens, dé plek om de zomer vroeg te starten!

Kun jij niet wachten om lekker te kamperen aan de kust, maar vind je het nu nog te spannend om naar het buitenland af te reizen? Dan is de nieuwe pop-up camping Beachcamp de Lakens misschien iets voor jou! Vlak achter de duinen van Bloemendaal aan Zee wordt deze zomer een heus surfdorpje opgebouwd waar je terecht kunt voor een glamping vakantie in eigen land.

Kun jij niet wachten om de zomer goed te beginnen? Dan moet je hier heen:

Beachcamp- de lakens

Bloemendaal beach camp beach camp de lakensBloemendaal_openingsweekend_beach_camp_de_lakens

Een Beachcamp met de tofste accommodaties én activiteiten

Op het Beachcamp vind je overnachtingen in luxe ingerichte tenten en een all-in programma. Gedurende de middag kun je bijvoorbeeld surfen, neem je deel aan yoga classes of bezoek je één van de vele strandtenten die Bloemendaal aan Zee rijk is. In de avond kun je er genieten van gezamenlijke diners, warm je op in de hottub & sauna, luister je naar een singer-songwriter vanaf het terras of kijk je een filmpje op het cinema scherm.

Bloemendaal_openingsweekend_beachcampbeach-camp-zomerkamp-bloemendaal-aan-zee beach camp de lakens bloemendaal surfen beach camp dee lakens

Beachcamp de lakens, wat houdt dit precies in?

Deze vakantie is speciaal voor surfers die niet kunnen wachten op hun zomer. Beachcamp de Lakens vindt dit jaar maarliefst 18 weken lang plaats en mensen hebben de mogelijkheid een volledige week, midweek of weekend te boeken. Dit is dus zowel in het voorseizoen als in het hoogseizoen (zomer)! De overnachtingen zijn in een ingerichte tipi’s of safari tenten. Alle accommodaties zijn comfortabel opgezet en voorzien van bedden en meubels. Op het terrein vind je verder een beachbar, lounges, een outdoor hottub en sauna tent, een yoga area waar je yoga kunt volgen en een keuken waarvandaan elke week 4x (2x bij weekend / midweek) een heerlijke maaltijd voor je wordt klaargemaakt!

Meer dan alleen het Beachcamp!

Beachcamp de Lakens ligt op een van de mooiste plekjes van Bloemendaal, direct achter de duinen op een paar minuten loopafstand van het strand (een van de mooiste stranden van Nederland!). In een oogwenk lig je dan ook in zee om te surfen, SUP’en of om te (leren) kitesurfen. Een aantal van de bekendste strandtenten zoals Woodstock69 liggen verder om de hoek, zodat je kunt genieten van een speciaalbiertje op het terras.

Er zijn surfboards, sup’s, longboards en meer…

Surfmaterialen zoals surfboards, wetsuits en SUP’s kun je gratis pakken op het Beachcamp. Wil je de omgeving ontdekken? Leen dan een longboard aan de bar en cruise richting het nabijgelegen Zandvoort aan Zee! Dit dorpje is iets groter en hier vind je dan ook tal van leuke restaurantjes, barretjes, winkeltjes of strandtenten.

camping de lakens bloemendaal aan zee kamp beach camp de lakens bloemendaal optredens campingterrein beach camp de lakens

Voor wie is Beachcamp de Lakens?

Beachcamp de Lakens is geschikt voor iedereen vanaf 25 jaar en er is keuze tussen een family en 25+ package! Het Beachcamp is een totaalpakket van Camping de Lakens waarbij eigenlijk alles voor je is geregeld. Speciaal voor gezinnen bevat het Beachcamp een breed programma voor zowel kinderen als ouders. Maar ook is het Beachcamp gericht op 25+ zodat die kunnen genieten van activiteiten en een ontspannen vakantie aan de kust!

Wanneer kun je naar Beachcamp de Lakens?

Het Beachcamp is in de voorzomer geopend vanaf 13 mei tot en met 29 augustus. Boeken kan via www.beachcampdelakens.com

Wat is allemaal inbegrepen wanneer je Beachcamp de Lakens boekt?

De prijzen hangen af van het aantal vrienden en de data van je reis, maar wat in ieder geval is inbegrepen bij de prijs:

 • Overnachtingen in volledig ingerichte tent
 • Gebruik van het Beachcamp terrein incl. lounges & spa
 • Grote warme binnenruimte met spelletjes, onbeperkt koffie & thee
 • Heerlijke vegetarische diners inbegrepen 5x per week (2x weekend / 3x midweek)
 • Gebruik van surfboards, wetsuits & longboards
 • Gebruik van de Wellness en Sauna op de camping
 • Kinderanimatie 7 – 16 jaar
 • Kinderoppas 1 – 6 jaar 
 • Avondprogramma (Live optreden, Open-air Cinema, Sunset Surf)

Optioneel:

 • Fresh Start Yoga is bij te boeken €20 weekend / €20 midweek / €30 week
 • Royaal ontbijt buffet | €15 weekend / €20 midweek / €35 week
 • Surflessen:
  – 2x 2 uur surfles | €70,-
  – 4x 2 uur surfles | €110,-

Gelijk zin gekregen om te gaan?

Enthousiast geworden? Hier kun je een vakantie op Beachcamp de Lakens boeken!

→ Meer info & opgeven