Beachcamp de Lakens, dé plek om de zomer vroeg te starten!

Kun jij niet wachten om lekker te kamperen aan de kust, maar vind je het nu nog te spannend om naar het buitenland af te reizen? Dan is de nieuwe pop-up camping Beachcamp de Lakens misschien iets voor jou! Vlak achter de duinen van Bloemendaal aan Zee wordt deze zomer een heus surfdorpje opgebouwd waar je terecht kunt voor een glamping vakantie in eigen land.

Kun jij niet wachten om de zomer goed te beginnen? Dan moet je hier heen:

Bloemendaal beach camp surfvakantie bloemendaal aan zee

Een Beachcamp met de tofste accommodaties én activiteiten

Op het Beachcamp vind je overnachtingen in luxe ingerichte tenten en een all-in programma. Gedurende de middag kun je bijvoorbeeld surfen, neem je deel aan yoga classes of bezoek je één van de vele strandtenten die Bloemendaal aan Zee rijk is. In de avond kun je er genieten van gezamenlijke diners, warm je op in de hottub & sauna, luister je naar een singer-songwriter vanaf het terras of kijk je een filmpje op het cinema scherm.

beach-camp-zomerkamp-bloemendaal-aan-zee beach camp de lakens bloemendaal

Beachcamp de lakens, wat houdt dit precies in?

Deze vakantie is speciaal voor surfers die niet kunnen wachten op hun zomer. De overnachtingen zijn in een ingerichte Bell tent, een ruime Emperor tent of een traditionele Yurt. Alle accommodaties zijn comfortabel opgezet en voorzien van bedden en meubels. Op het terrein vind je verder een beachbar, lounges, een outdoor hottub en sauna tent, een yoga area waar je yoga kunt volgen en een keuken waarvandaan elke week 4x (2x bij weekend / midweek) een heerlijke maaltijd voor je wordt klaargemaakt!

Meer dan alleen het Beachcamp!

Beachcamp de Lakens ligt op een van de mooiste plekjes van Bloemendaal, direct achter de duinen op een paar minuten loopafstand van het strand (een van de mooiste stranden van Nederland!). In een oogwenk lig je dan ook in zee om te surfen, SUP’en of om te (leren) kitesurfen. Een aantal van de bekendste strandtenten zoals Woodstock69 liggen verder om de hoek, zodat je kunt genieten van een speciaalbiertje op het terras.

Er zijn surfboards, sup’s, longboards en meer…

Surfmaterialen zoals surfboards, wetsuits en SUP’s kun je gratis pakken op het Beachcamp. Wil je de omgeving ontdekken? Leen dan een longboard aan de bar en cruise richting het nabijgelegen Zandvoort aan Zee! Dit dorpje is iets groter en hier vind je dan ook tal van leuke restaurantjes, barretjes, winkeltjes of strandtenten.

camping de lakens bloemendaal aan zee kamp beach camp de lakens bloemendaal optredens campingterrein beach camp de lakens

Voor wie is Beachcamp de Lakens?

Beachcamp de Lakens is geschikt voor iedereen vanaf 25 jaar en gecreëerd voor degenen die zin hebben om al vóór de zomer op pad te gaan en even weg te kunnen. Voor stellen en vrienden is er het 25+ Camp en voor gezinnen met kinderen is er het Family Camp, beide met een eigen gezamenlijk terrein.

Wanneer kun je naar Beachcamp de Lakens?

Het Beachcamp is in de voorzomer geopend vanaf 23 april tot en met 25 juni. Boeken kan via www.beachcampdelakens.com

Wat is allemaal inbegrepen wanneer je Beachcamp de Lakens boekt?

De prijzen hangen af van het aantal vrienden en de data van je reis, maar wat in ieder geval is inbegrepen bij de prijs:

  • Overnachtingen in luxe ingerichte tent
  • Gebruik van het Beachcamp terrein incl. lounges & spa
  • Diners 4x per week (2x per weekend / midweek)
  • Gebruik van surfboards, wetsuits & longboards
  • Fresh Start Yoga elke ochtend (m.u.v. vertrekdag)
  • Vrij gebruik van wellness op de camping

Optioneel:

  • Ontbijt: ter plekke elke dag te bestellen

Gelijk zin gekregen om te gaan?

Enthousiast geworden? Hier kun je een vakantie op Beachcamp de Lakens boeken!

→ Meer info & opgeven