Tot en met 22 november hoef je niet naar Duitsland af te reizen om een beetje van Berlijn te proeven. Dit weekend is Berlijn namelijk in Amsterdam te vinden in de vorm van de pop-up store ‘Pop into Berlin’. Je vindt er allerlei hippe hebbedingen, waardoor het ook meteen een perfecte plek is om je sint- of kerst-inkopen te doen dit weekend!

Pop into Berlin

Pop into Berlin

Wat vind je in de ‘Pop into Berlin’ store?

Zoals gezegd zijn bij Pop into Berlin allerlei hebbedingen te vinden. Vaak is het mooi om een kleinigheidje onder de kerstboom te leggen en voor die kleinigheidjes kun je prima bij Pop into Berlin terecht. Denk bijvoorbeeld aan het mannetje van de Berlijnse stoplichten: AMPELMANN. Dit merk verkoopt allerlei producten waarin dit Ampelmännchen de hoofdrol speelt. Ook fijne parfum is in ‘Pop into Berlin’ te vinden. Denk aan de lekkere geuren van de parfum Frau Tonis, zeker ook een leuk cadeautje om te geven.

Hippe fietsen voor op de weg en aan de muur

Ook gaaf zijn de de fietsen van Standert BicyclesTM. Dit zijn Berlijnse stadsfietsen die perfect zijn als je zelf in de stad woont. Al hebben deze stadsfietsen ook wel wat weg van wielrenfietsen, maar dan wel met een modern tintje. Koop er zo’n gave houder bij voor aan de muur en je hebt je huis ook nog eens wat meer opgeleukt.

Duitse designmeubels en zonnebrillen

Waar je ook zeker even bij moet kijken, zijn de metalen framebrillen van ic! berlin. Ze zijn gemaakt zonder schroefjes te gebruiken en in verschillende kleuren te vinden. Ook sieraden worden bij Pop into Berlin verkocht, net als minimalistische designmeubels van minimum.

Hebbedingen

Pop into Berlin ook voor tech-liefhebbers: van 3D printen tot robots

Ook voor tech liefhebbers zijn er genoeg gadgets te vinden in de winkel. Tijdens Pop into Berlin de consumenten 3D-printers BigRep ONE.2 en 3yourminD van de partij. Bij 3yourminD print je direct in de store Berlijnse iconen zoals beroemde tv-persoonlijkheden. Verder leg je de feestdagen origineel vast met de panorama-camera van Panono. En wat dacht je misschien van een humanoïde robot van VFXbox?

Lekkere Berlijnse drankjes en hapjes

Het kado dat het bijna altijd goed doet: Iets te eten of een goede fles drank. In de pop-up store zijn daarom ook exclusieve drankjes uit Berlijn te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan het duurzame biermerk BRLO. Maar denk ook aan Berliner Winter; Een drankje dat bestaat uit een mix van wodka, appelsap en speciale kruiden. Voor de die-hards is er de wodka Our/Berlin. Oh en we hadden het net over hapjes toch? Denk daarbij aan de ouderwets snoep van Retos Candyfarm, yum!

Pop into Berlin

Waar vind je ‘Pop into Berlin’?

De winkel is te vinden in de Utrechtsestraat in Amsterdam op nummer 105. De winkel is geopend van 16 november tot en met 22 november.

Openingstijden Utrechtsestraat 105:

Maandag: 14.00 uur – 19.00 uur
Dinsdag en woensdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Donderdag: 10.00 uur – 16.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 16.00 uur

Geef een reactie, deel jouw reistips!