Vanwege de gave winactie De verborgen Juweeltjes van Zuid-Afrika (Jaaa travellers, jullie kunnen tickets naar Zuid-Afrika winnen!!) besloot ik weer eens een blik op Zuid-Afrika te werpen. Zoals je weet staat de bestemming Zuid Afrika bij menig reizigers hoog bovenaan de  bucketlist. Bij de een vanwege de Big 5 die je er vindt (even uit m’n hoofd: de leeuw, olifant, buffels, luipaarden en de neushoorn), bij de ander vanwege de wijnboerderijen en hun mooie wijnen in Stellenbosch of juist vanwege de avontuurlijke activiteiten die je in Zuid-Afrika kunt ondernemen (een greep uit het aanbod: sky-diven, met haaien zwemmen of het doen van een canopy tour).

Zuid afrika winactie

Veel van dit alles en meer staat ook op mijn wensenlijstje, maar een verborgen juweeltje in mijn lijstje is het festival AfrikaBurn. Tijdens AfrikaBurn (in 2015 van 27 april tot 3 mei) wordt in the middle of nowhere van Tankwa een tijdelijke city of art gebouwd. Tijdens deze festivalperiode is hier alles mogelijk. Je ziet de meest vreemd verklede mensen voorbij komen, de mooiste kunstwerken worden gebouwd en overal zijn muzikale optredens. Dit kan niet anders dan zo bijzonder zijn en onvergelijkbaar met alle andere feesten. Vorig jaar hoopte ik hier in 2015 naartoe te gaan, maar aangezien dat niet meer gaat lukken staat dit on hold voor 2016 (fingers crossed!).

Wat is jouw favoriet in Zuid-Afrika? (win tickets!)

Nu is natuurlijk de grote vraag: Wat is jouw favoriet en verborgen juweeltje in Zuid-Afrika? Is dat ook AfrikaBurn of juist de toeristische attractie ‘The Big Pineapple’ huisjes of doe je liever iets meer avontuurlijks als met haaien zwemmen?

Zuid Afrika verborgen juwelen

Natuurlijk heeft ieder zijn eigen favorieten of redenen om naar Zuid-Afrika te willen en dat is nou precies waar South African Tourism benieuwd naar is. Wat is jouw reden om naar Zuid-Afrika te willen? En ben je er al geweest, wat vond jij een verborgen juweel tijdens je reis? Deel je onontdekte plekjes voor Zuid-Afrika (een mooi dorpje, leuke activiteit, prachtig vergezicht of spectaculaire route) en maak kans op een reis (voor 2 personen) naar Zuid-Afrika + 3 overnachtingen in een luxe lodge.

Deel jouw verborgen juweeltje

Meedoen aan de winactie & prrrrrrijzen

Heb jij gelijk ideeën als je de zin ‘De verborgen Juweeltjes van Zuid-Afrika’ hoort? Dan moet je zeker meedoen aan de winactie:

Meedoen aan de winactie

  • Ben je al in Zuid-Afrika geweest? Deel jouw verborgen juweel
    of
  • Ben je nog nooit in Zuid-Afrika geweest? Kies 3 juweeltjes die jij graag wilt ontdekken

Prrrrrrijzen, wat kun je winnen?

De winnaar van de actie krijgt: 2 vliegtickets naar Zuid-Afrika & 3 overnachtingen in een luxe lodge in het Phinda Private Game Reserve (t.w.v. 4800,- euro). De winactie loopt van woensdag 25 maart 2015 tot en met donderdag 16 april 2015. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 20 april via de actiepagina en de facebook pagina Mijn Zuid-Afrika Reis.

Doe je ook mee?

Geef een reactie, deel jouw reistips!