Gratis reisgidsen Afrika

Op zoek naar de Big Five tijdens een Safari, surfen op een van de beste surfplekken ter wereld of bergen als de Tafelberg en Kilimanjaro beklimmen? Daarvoor moet je allemaal in Afrika zijn! Omdat wij het altijd fijn vinden om een beetje research te doen voor het boeken van een reis, hebben wij een aantal gratis reisgidsen verzameld die onder andere over Afrika gaan. Deze reisgidsen kunnen je misschien inspireren of helpen bij het plannen van je eigen reis naar Afrika! Zo vind je in deze reisgidsen leuke reisroutes, inspirerende reisinformatie en tips van Afrika reisspecialisten. Super handig én leuk om eens door te lezen toch? Bekijk hieronder de selectie en bestel ook een van deze magazines:

Gratis reisgidsen

Gratis reisgidsen

Deze gratis Afrika reisgidsen worden aangeboden door verschillende reisorganisaties, zoals Djoser en Sawadee. Heb je een of meerdere reisgidsen besteld? Laat ons dan weten wat je ervan vond! Ben je zelf al eens naar Afrika geweest en heb je goede tips of weet je een andere leuke reisgids die medereizigers niet mogen missen? Dan mag je ons dat ook vertellen!

Meer reisinformatie

Natuurlijk zijn er ook leuke betaalde reisgidsen. Denk bijvoorbeeld aan de Lonely Planet (wij zouden niet meer zonder kunnen…) of de Rough Guides over Afrika. Voor online reisinformatie kun je natuurlijk gewoon op We Are Travellers terecht, bekijk bijvoorbeeld eens de bestemming Tanzania en Zuid Afrika!

Over de auteur

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.