Op deze kaart van Brazilië hebben wij de leukste bezienswaardigheden verzameld. Denk aan leuke kustplaatsen zoals Fortaleza of Pipa, de grote stad Rio de Janeiro, maar ook aan bijzondere natuurgebieden. Zoals Foz do Iguacu, de Pantanal, de Amazone en het nog enigszins onbekende Lencois Maranhenses. Bekijk deze en andere bezienswaardigheden op deze kaart van Brazilië. Gebruik de knoppen aan de linkerkant van de kaart om meer details van de landkaart van Brazilië te bekijken of klik op een van de aanwijzers en lees meer over die bestemming.

Kaart Brazilië

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Meer over de bezienswaardigheden op de kaart van Brazilië

Wil je meer lezen over de hoogtepunten op deze kaart van Brazilië? Bekijk dan de andere artikel op We Are Travellers die we speciaal hebben geschreven voor Brazilië liefhebbers. Daarin staan ook handig tips over vaccinaties, visa en goede reistijden voor Brazilië. Je kunt klikken op een van de linkjes hieronder. Zoek je juist een kaart om mee te nemen voor op reis? Dan raden we je aan om de Lonely Planet over Brazilië te kopen. Hierin staat namelijk een overzichtelijke landkaart van heel Brazilië, maar je vindt ook per stad en gebied kleinere gedetailleerde kaarten die je helpen je reis beter te plannen en vorm te geven.

Lonely Planet
€ 25,95

Brazilie reisgids

Woordenboek
€ 6,95

Brazilian portugees

Brazilian Style
€ 56,95

Brazilian Style

Rio de Janeiro
€ 20,95

Brazilie reisgids

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!