Wil je beter worden in het maken van reisfoto’s? Ga je binnenkort backpacken en wil je zeker weten dat je alles perfect vast legt? Ga goed voorbereid op avontuur en volg een workshop fotografie bij WeAreTravellers en The Adventurizer! In 2018 organiseren wij verschillende fotografie workshops, denk bijvoorbeeld aan een workshop reisfotografie of natuurfotografie en een nabewerking workshop. Benieuwd geworden en wil je deelnemen? Hieronder vind je meer informatie over de aankomende events!

Aankomende Fotografie Workshops

REISFOTOGRAFIE workshop in utrecht maart

Zaterdag 3 Maart 2018 10:00 – 16:00

Locatie: Utrecht

Host: Chris König (The Adventurizer) & Roëll de Ram

Uitverkocht

REISFOTOGRAFIE workshop Utrecht

Zondag 4 Maart 2018 10:00 – 16:00

Locatie: Utrecht

Host: Chris König (The Adventurizer) & Roëll de Ram

Uitverkocht

reisfotografie workshop in utrecht maart

Nieuwe data volgen binnenkort!

Locatie: Utrecht

Host: Chris König (The Adventurizer) & Roëll de Ram

Coming Soon

Blijf op de hoogte


Schrijf je in voor de mailing list← Alles weten over onze fotografie workshops?

Schrijf je hiernaast in voor onze mailinglist en volg de WeAreTravellers Facebook Pagina om op de hoogte te blijven van aankomende events! Wanneer we nieuwe workshops organiseren zullen deze namelijk ook op Facebook te vinden zijn. Wil je ons liever een mailtje sturen? Dat kan natuurlijk ook, gebruik daarvoor info@wearetravellers.nl of stel je fotografie-vragen aan Chris König via hello@adventurizer.com.


Wie geeft deze fotografie workshop?

Wie geeft deze fotografie workshop? →

Jouw hosts tijdens deze fotografie workshop zijn Roëll de Ram (oprichtster van WeAreTravellers) en Chris König (blogger voor WeAreTravellers, fotograaf en bekend van zijn Instagram account @TheAdventurizer). Het theorie en praktijk gedeelte van deze workshop zal worden gegeven door reisfotograaf Chris König. Hij reist al een aantal jaar de wereld over en maakte de mooiste foto’s, een kleine greep uit zijn werk is hier links te zien. Wil je meer zien? Bekijk dan zeker zijn Instagram account @TheAdventurizer voor meer beelden. Chris König zal tijdens de workshops ingaan op theorie, maar ook in de praktijk concrete en persoonlijke tips geven zodat jouw fotografie vaardigheden in één dag gauw verbeteren. Heb je een bepaalde vraag die je graag beantwoord wil hebben tijdens de workshop? Dan kan je deze vooraf al doorgeven via info@wearetravellers.nl of hello@adventurizer.com.