De winter is nu officieel aangebroken en (jammer genoeg) zullen de meeste van ons reizigers nu thuis zijn. Daar komt ook nog eens bij dat december echt een kadootjesmaand is (daar kunnen wij dus niet bij achter blijven), maar ook dat @Reistips op Twitter meer dan 1500 volgers heeft (hooray hooray!) en op Instagram al meer dan 500 actieve travelgrammers als volgers (mini wave voor ons!). Oftewel, time to celebrate en dat doen we door een Wanderlust pakket weg te geven!

Wanderlust: A strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world.

Wat kun je winnen: Scratchmap, doe-het-zelf-kaars & een reisboekje

Maar de prangende vraag is natuurlijk: Wat geven we weg? De lucky winner krijgt een scratch map om mee op reis te nemen. Dan kan je nu alvast thuis wegkrassen waar je bent geweest zodat je op reis alleen maar landen eraan toe hoeft te voegen. Wie weet krijg je tijdens het krassen ook nog inspiratie voor je bucketlist! Dat kun je dan mooi opschrijven in het reisboekje dat je bij het pakket ontvangt. En tot slot krijgt de lucky traveller een Fairtrade Doe-het-zelf-kaars van Waar om de donkere dagen mee door te komen tot het reiseizoen weer begint. Doe je mee?

Deel je favoriete post en win

Hoe doe je mee aan de winactie?

Het einde van het jaar 2014 is inmiddels aangebroken en wij zijn eigenlijk heel erg benieuwd wat jouw favoriete post van We Are Travellers is. Waar heb je de meeste tips in gevonden? Welk artikel vertelt iets over jouw lievelingsland? Of vond je de foto’s gewoon fantastisch van een bepaald artikel? Jouw favoriete artikel kan van alles zijn en zodra je jouw favoriete stuk hebt gevonden kun je die hieronder noemen en nadat je een like geeft op Facebook doe je al mee:

1. Jouw favoriete artikel

Zoek je favoriete artikel van We Are Travellers op, het kan van alles zijn en laat onder een reactie achter. Misschien vind je iets leuk zoals:

2. Laat weten dat je mee doet

Laat hieronder weten dat je mee doet, dan weten wij ook direct hoe we je kunnen bereiken als je jouw mailadres invult

3. Geef een like op Facebook

En volg We Are Travellers op Facebook om kans te maken!

Wanderlust: All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.

Uitslag van de winactie

De winnaar van de winactie zal medio december rond de 15e bekend worden gemaakt via deze post, maar ook op sociale media. Dit zal ook via een persoonlijk berichtje bekend worden gemaakt aan de winnaar. Er wordt in totaal 1 winnaar uitgekozen en diegene krijgt drie producten: Scratch map, Doe-het-zelf-kaars en een reis notitieboekje.

De winnaar is:

Gefeliciteerd! Rianne heeft dit reispakket gewonnen, er is een mail verstuurd via een reply kun je jouw adresgegevens opsturen. Dan komt het pakketje zo snel mogelijk naar je toe! We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

11 reacties

 1. Miss Happinez

  Dit is de eerste keer dat ik op jullie site zit en ik ben blij dat ik de site ben tegengekomen. Sinds ongeveer een jaartje ben ik helemaal fan van reizen en maak ik vaak samen met mijn vader en broertje reizen door verschillende landen met de auto. I love it! Italie en frankrijk zijn onze absolute favorieten! Rome hebben we helaas overgeslagen toen we naar italie gingen, maar daar willen we nog heen. http://www.wearetravellers.nl/europa/italie/bezienswaardigheden-rome/ -> dit artikel is daar dus ideaal voor! Zo weet ik precies welke hotspots ik echt wil bezoeken.

  Ik doe graag mee met de actie, omdat ik al een tijdje zo’n wereldkaart wil! Vind het zo’n tof concept met die kraslaag. Het boekje kan ik uiteraard perfect gebruiken als een soort reis bucket list boekje en een eigen kaars maken is natuurlijk ook heel leuk . Ik like nu ook je facebook pagina!

  Beantwoorden
 2. Sandra J (@Xsajo)

  Mijn vriend en ik gaan binnenkort een weekendje naar Brussel. Natuurlijk kenden we de bekendste bezienswaardigheden wel, maar vooral de tips over het eten (belgische chocola) en de streetart hebben we zeker wat aan.
  http://www.wearetravellers.nl/europa/belgie/wat-te-doen-in-brussel-tips/
  Ik wou dat ik wat had aan de artikelen over de andere continenten maar helaas ben ik nog nooit buiten Europa geweest. Hier gaat waarschijnlijk wel verandering in komen als we klaar zijn met studeren dus dan ga ik pas echt rondspeuren op deze site.
  Ik wil al heel lang een landkaart aan de muur om te kijken waar ik nog allemaal heen wil. Een scratch map had ik nog nooit gezien maar eigenlijk is dat nog veel leuker. Lekker terugdenken aan alle plaatsen waar je al geweest bent.
  Ik heb je tweet trouwens getweet.

  Beantwoorden
 3. Serena

  Ik zit pas sinds kort in het reisblogwereldje en daarom vond ik deze post het handigst om te lezen: http://www.wearetravellers.nl/reistips/reisblog/leukste-nederlandse-reisblogs/

  Door deze post heb ik veel leuke en voor mij nieuwe NL reisblogs ontdekt die ik weer kan gaan volgen voor leuke inspiratie!

  Ik vind jullie artikelen sowieso heel handig, nuttig en vermakelijk om te lezen. Heel helder en duidelijk met een gezellig persoonlijk tintje. Goede tips en prachtige foto’s. Net zoals de vormgeving van jullie blog, clean maar niet saai en mooie kleurrijke foto’s! Ga zo door en hopelijk zien we elkaar eens op een event of reis!

  liefs, Serena

  PS. ik zou ook graag kans maken op het travellers pakketje! Vooral de kraskaart vind ik geweldig!

  Beantwoorden
 4. Marina

  Mijn favo post is: Stedentrip naar romantisch Stockholm! Ik wil me in 2015 meer gaan richten op de scandinavische landen wat betreft stedentripjes en vooral Kopenhagen en Reykjavik stonden hoog op mijn lijstje, maar na het lezen van het artikel over Stockholm zou het zo maar kunnen dat ik eerst Stockholm maar eens met een bezoekje vereer :D

  Beantwoorden

Geef een reactie, deel jouw reistips!