Op Facebook hebben we bijna (of misschien hebben we de mijlpaal al bereikt?!) 6.000 likes. Hoog tijd voor feestje! En deze keer vieren we dat met een winactie van BeaverBril. Wij mogen namelijk een stenen zonnebril weggeven van deze webshop ter waarde van 119,95 euro. Met als extra gaaf detail dat je er een Bamboe koker bij krijgt waarin jouw favoriete travel moment staat gegraveerd. Dat kan een reisquote zijn, de coordinaten van de plek waar je jouw wereldreis begon of een zin die alles omschrijft hoe jij je voelt als je reist. Zie voor een voorbeeld de “Open your mind” koker hierboven!

Win een zonnebril van Beaverbril

Beaverbril winactie stenen zonnebril

Een stenen zonnebril?

Ik zie er steeds meer mensen mee nu ik een houten zonnebril heb gegeven aan vriendlief. Maar bij Beaverbril vind je naast houten zonnebrillen dus ook stenen zonnebrillen en daar mogen wij er een van weggeven. Stenen zonnebrillen?! Yes! Deze brillen zijn gemaakt van zowel steen als hout en door het lichte houten frame zitten ze helemaal niet zo zwaar als je zou denken. Sowieso wegen ze niet meer dan een gewone bril en ze hebben een simplistisch grijs kleurtje. Verder zitten in de bril kwalitatieve glazen met 400 UVA / UVB, zodat je goed beschermt bent tegen het zonlicht. Benieuwd hoe zo’n bril staat? Beaverbril plaatst op Instagram de leukste foto’s, dus ter inspiratie een aantal daarvan hieronder:

Beaverbril @ Instagram

Meedoen aan de Beaverbril winactie

Om mee te doen aan deze winactie moet je een beetje creatief zijn. Wij zijn namelijk op zoek naar een zin, quote of moment dat het beste jouw ultieme reisgevoel omschrijft? Wat dat is, horen we dan vervolgens graag op de We Are Travellers Facebook pagina onder het bijbehorende Facebook bericht. Heb je je creatieve hersenspinsel, creatie of woordcombi opgeschreven? Dan maak je automatisch kans op deze gave sunglasses. De winnaar wordt vervolgens uiterlijk 11 juli bekend gemaakt.

Wil je nu al zo’n stenen zonnebril hebben?

Op Beaverbril kun je zowel stenen zonnebrillen bestellen, als houten zonnebrillen en bamboe zonnebrillen. De stenen versie bestel je online voor een prijs van 119,95 euro. De houten zonnebril zijn iets goedkoper en kosten 59,95 euro en de bamboe brillen vind je vanaf 49,95 euro. Er is gratis verzending in Nederland, België en Duitsland. Daar ben je dus niets aan kwijt en zoals gezegd vind je alle versies dus online in de webshop van Beaverbril.

We have a winner!

We have a winner……..  Bastiaan! Mail je ons jouw adresgegevens op info@wearetravellers.nl?

De bril van Bastiaan:

stenen bril

één antwoord

Geef een reactie, deel jouw reistips!