Het is eindelijk zomervakantie! Vakantie is geweldig, maar je maakt van alles mee en dat wil je vastleggen: Een tent opzetten tijdens noodweer, onbekende insecten uit je bed verjagen, vreemd voedsel proeven of je behaald de top van een berg na een heftige trekking. Allerlei heldenmomenten tijdens je reis waarbij jij kan laten zien wat je waard bent en dat is natuurlijk iets dat je op de gevoelige plaat vast wilt leggen. Maar waar laat je al die foto’s als je een kleine memory card hebt? En hoe laat je al die foto’s en filmpjes vervolgens gemakkelijk aan je reisgenoten of vrienden en familie zien? SanDisk geeft daar met haar reisgadgets een antwoord op! SanDisk heeft namelijk gigagrote memory cards waar je een overdosis aan foto’s en filmpjes op kwijt kan, maar ook een pocketsize wireless media drive waar je (zonder internet!) al je content op kunt opslaan en ook mee kunt delen. En het leuke is… dat wij deze twee reisgadgets ter waarde van ongeveer 150,- euro mogen weggeven aan twee lucky winners! Als je dus een van de twee winnaars bent, ontvang je dus zowel de memory card als de wireless media drive.  Lees snel verder en ontdek hoe je meedoet.

Winactie reisgadgets SanDisk

Win een SanDisk 64GB Memorykaart & Wireless Media Drive

Met de SanDisk Extreme microSDXC UHS-I 64GB kaart kun je ontzettend veel foto’s en video’s maken en opslaan. Daarbij zorgt SanDisk er met de Connect Wireless Media Drive voor dat je gemakkelijk al je vakantiefoto’s en -video’s op meerdere mobiele apparaten tegelijkertijd kunt bekijken en delen met je vrienden. Super leuke gadgets die voor echte avontuurlijke reizigers, reisfotografen of reisgadget liefhebbers eigenlijk onmisbaar zijn. Nu is het zo dat wij beide producten mogen weggeven van SanDisk aan twee gelukkigen en om kans te maken hoef je ons alleen maar iets toe te sturen…

Stuur ons een foto van jouw heldendaad en maak kans!

Om kans te maken op deze twee reisgadgets vinden we het leuk om jouw heldendaad op een foto te ontvangen. Maar, wat verstaan we dan onder zo’n heldendaad en hoe moet zo’n foto er dan uit zien? Een heldendaad kan bijvoorbeeld een foto zijn waarop jij in weer en wind een tent aan het opzetten bent. Maar je kan ook een foto insturen waarop te zien is dat jij aan het skydiven bent. Maar misschien heb je ook wel een keer een heftige trekking gemaakt en heb je na dagenlang lopen eindelijk de top van een bijzondere berg gehaald. Of heb je als moeilijke eter misschien een keer een spin weggewerkt of ander gek voedsel gegeten? Je kan het zo gek niet bedenken of iets is een heldendaad. Het enige dat jij in ieder geval hoeft de doen is de meest spectaculaire foto van jouw heldendaad toe te sturen naar info@wearetravellers.nl voor 17 augustus en je doet al mee met deze winactie!

Zo doe je mee aan de heldenactie van SanDisk

  1. Kies een foto uit van jouw heldendaad
  2. Stuur jouw foto naar info@wearetravellers.nl voor zondag 17 augustus
  3. Wij plaatsen jouw foto op de We Are Travellers Facebookpagina
  4. (Maak vervolgens extra kans door de pagina en jouw foto te liken)
  5. Eind augustus maken wij vervolgens de twee winnaars bekend, zij krijgen alletwee beide producten

Zo zou jouw heldendaad eruit kunnen zien:

Ontdek meer over de SanDisk producten

Wil je meer weten over SanDisk en hun mega handige reisgadgets? Kijk dan eens naar het filmpje hieronder. Zo ontdek je meer over de wireless drive van SanDisk waarop je dus gemakkelijk foto’s en filmpjes kunt opslaan, maar waarmee je ook gemakkelijk content kan delen zonder gebruik te hoeven maken van internet.

Zij maken al kans op de producten van SanDisk:

Uitslag van de winactie van SanDisk

Allereerst hartstikke leuk om te zien dat er zoveel mooie verhalen en stoere foto’s zijn binnen gekomen, dankjewel! Er konden echter maar twee winnaars uit worden gekozen en vanwege het bijzondere verhaal, de stoere foto en/of actieve deelname is de keuze op onderstaande helden gevallen. Jullie krijgen binnenkort beide SanDisk producten thuis gestuurd, gefeliciteerd!

winactie reisgadgets

De uitslag van deze winactie van SanDisk is eind augustus 2014 bekend gemaakt, inzenden kon tot en met 17 augustus. De twee winnaars zijn hierboven vermeld en zijn uiteraard ook via e-mail en/of sociale media op de hoogte gebracht.

4 reacties

Geef een reactie, deel jouw reistips!