De ultieme roadtrip maken… Wie droomt er niet van. De een zou een vintage busje huren in Australië en daar zoveel mogelijk van het land proberen te zien. De ander zou een snelle wagen in Amerika kopen en voor een tijdje the american dream leven. Of je toeft gewoon rustig Europa door, op zoek naar de beste surfplekken of gave spots om te hiken. Wat jouw ultieme roadtrip wens ook is… Stel je eens voor dat je die roadtrip zou winnen… En dat je daarvoor alleen een gekke selfie hoeft te posten op instagram…

#weirdwinningface

Kilroy winactie

Win jouw ultieme roadtrip bij KILROY!

Yes, yes, yes, je leest het goed! We hebben een onwijs gave winactie gespot bij KILROY. Je kan namelijk je ultieme roadtrip winnen voor twee personen en het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is een gekke selfie uploaden op instagram! Oftewel deel jouw #weirdwinningface en maak kans op de roadtrip van je dromen! Doe hier mee en laat ons even weten wanneer je iets hebt ingestuurd, dan zorgen we dat jouw #weirdwinningface een like krijgt van ons!

Wat moet je doen om kans te maken:

Nog even kort in een paar stappen wat je moet doen om kans te maken:

  • Maak een gekke selfie (of zoek je gekste foto op, mag ook!)
  • Open instagram, volg @KILROYnl en zoek je crazy selfie op
  • Tag je foto met de hastag #weirdwinningface (‘Weird Winning Face’)
  • Tag een vriend(in) die je graag mee zou nemen (je gaat natuurlijk niet alleen roadtrippen)
  • En voila: Plaats je selfie op instagram!

Vervolgens kun je jouw inzending en alle andere hier bekijken (en eventueel stemmen verzamelen).

Explore life

Doen jullie mee aan de KILROY winactie? Laat het even weten in een reactie hieronder, dan zorgen we dat we je foto liken! Maak je misschien wel meer kans om die reis te winnen!

3 reacties

Geef een reactie, deel jouw reistips!