Oostenrijk is een waanzinnig verrassend land. De meeste Nederlanders kennen het dankzij de Alpen, als skigebied en vanwege de bergachtige landschappen waarin je zo mooi kunt wandelen en fietsen. Maar het leuke is dat Oostenrijk naast dit alles nog veel meer te bieden heeft. Denk aan wellness, cultuur (Wenen is gevuld met geweldige musea), prachtige steden en culinaire creaties op haute cuisine niveau. Het is dus niet alleen een bestemming voor natuurliefhebbers, maar ook voor reizigers die van steden, cultuur en food houden.

Win met jouw zomerse Oostenrijkse geluksmoment

Omdat Oostenrijk gevuld is met highlights, is dit een bestemming die je gemakkelijk en graag met fotografie, video en/of tekst vast legt. Nu is het zo dat het Oostenrijks Toeristenburo benieuwd is naar jouw vastgelegde momenten. Daarom hebben zij een hele gave winactie opgericht waaraan je mee kan doen door op deze website Verrassendoostenrijk.nl jouw zomerse geluksmomenten te delen. Dit kan beeld zijn, een video maar ook tekst waarmee je jouw geluksmoment in Oostenrijk omschrijft. Denk bij tekst bijvoorbeeld aan een blog of juist een mooi gedicht. Om aan deze winactie mooie prijzen te koppelen heeft het Oostenrijks Toeristenburo niet alleen zelf een prijs beschikbaar gesteld, maar ook de handen ineen heeft geslagen met CameraNU.nl; een online partij met een brede range aan producten die alles met het onderwerp van de winactie te maken hebben. Zij kunnen bijvoorbeeld van jouw Oostenrijk foto’s een bijzondere muurposter maken of je koopt er juist een action cam voor een volgende reis. Benieuwd geworden naar de prijzen? Lees dan gauw hieronder verder.

 

Oostenrijk winactie

Doe mee en maak kans op…

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat je kunt winnen als je meedoet aan deze winactie: Wanneer je deelneemt aan de actie, maak je kans op een reis naar Oostenrijk! Mocht je de lucky one zijn, dan ga je 7 dagen samen met een partner naar een in overleg te bepalen Oostenrijkse bestemming. En het houdt niet op bij deze reis! Als winnaar van de eerste prijs ontvang je óók nog eens een Sony NEX A7 camera én een fotoworkshop in Burgers Zoo. Voor de tweede en derde prijs worden een Sony A6000ICL en een Sony Cybershot DSC-RX100M3 beschikbaar gesteld! Er zijn in totaal dus drie zeer geavanceerde camera’s te winnen + een inspirerende reis + een fotoworkshop. Do we need to say more? Gewoon even meedoen dus!

Einddatum van deze winactie

Het is mogelijk om deel te nemen aan deze competitie tot en met 21 juni 2015, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Geef een reactie, deel jouw reistips!