De afgelopen weken schreven we al vaker over Australië. Hotspots in Melbourne kwamen voorbij, tips om het juiste visum voor Australië aan te vragen en vandaag… Vandaag staat er een (al zeggen we het zelf) hele gave winactie in de spotlight! Bij Travel Active, een organisatie die culturele uitwisselingsprogramma’s in het buitenland verzorgt, is het namelijk Australië Maand in augustus. Dit omdat de zomer in Australië eraan komt, maar ook omdat het land bij zoveel reizigers nog steeds zo populair is.

Wat kun je winnen dan..?

Om de populariteit van Australië te vieren (en misschien ook wel om het te blijven stimuleren) geeft Travel Active allerlei gave prijzen weg én korting op al hun Australië programma’s. Zo krijg je korting op een taalcursus in Australië, betaal je minder voor je reis als je via Travel Active gaat en is je prijskaartje voor een High School avontuur in Australië bijna 300,- euro lager wanneer je in augustus boekt. Maar hoe leuk korting ook is, winnen is natuurlijk nog veel fijner en bij een winactie horen prijzen. Met als hoofdprijs… Een waardecheck t.w.v. 450 euro! Die kun je winnen door met een foto te laten zien waarom jij ‘totally in love’ bent met Australië. Lees hieronder gauw meer over alle prijzen en hoe je je foto in kunt sturen!

Onze lievelings Australië foto’s
Stuur jouw foto op!

Laat zien hoe gek jij op Australië bent en win!

Zoals we net al zeiden: Je kunt deze maand een waardecheck winnen ter waarde van 450,- euro. Maar jij vraagt je nu natuurlijk af hoe? Meedoen is eigenlijk vrij simpel: Maak of kies een foto uit waarop te zien is hoe gek jij op Australië bent. Upload vervolgens die originele foto via de app op de Facebookpagina van Travel Active en zorg dat jij de meeste stemmen krijgt. Zit je bij de top 3? Dan heb je het goed voor elkaar! Want uiteindelijk kiest Travel Active uit de top 3 de meest originele foto uit als winnaar. Welke vind je dat wij moeten insturen van bovenstaande?

Test jouw Australië kennis en maak kans op nog meer prijzen

Niet zo creatief? Fotogeniek? Of überhaupt goed met een camera? Ben je beter in het onthouden van travel facts (of Google)? Dan maak je ook nog kans op leuke producten door je kennis van Australië te testen! Elke week wordt er in augustus op de Facebookpagina van Travel Active namelijk een Aussie Quiz georganiseerd en daarbij maak je kans op allerlei leuke travel essentials! Van reisboeken tot wereldkaarten die je kunt open krassen als je er bent geweest en allerlei andere gave items. Aanrader dus om de komende tijd in de gaten te houden!

australie maand travel active

Doe mee & maak kans!

Voor wie Travel Active nog niet kent…

Travel Active organiseert allerlei mogelijkheden om te gaan werken, studeren of reizen in het buitenland. Als je dus een taalcursus wilt volgen, in de horeca wilt werken, altijd al eens op een boerderij hebt willen wonen of een keer een High School avontuur wilt doen in een ander land dan is Travel Active de organisatie waarbij je aan kunt kloppen. Ben je vooral benieuwd naar de Augustus Australië Actie Maand van Travel Active, dan kun je op deze link klikken en alles op hun site nog eens nalezen! Oh en niet vergeten mee te doen he! Als je even laat weten dat je in the race bent voor een overwinning, zullen wij ook een stem op je uit proberen te brengen. Zou toch gaaf zijn als een We Are Travellers lezer wint!

En voor wie nog niet overtuigd is wat betreft Australie als reisbestemming

Dan kun je dit filmpje even kijken. Zie je meteen wat er allemaal zo mooi, gaaf en indrukwekkend is!

Succes met meedoen! Vergeet niet te laten weten dat je meedoet. Als je in the running bent voor die mooie prijs, geven we je graag een extra stem vanuit We Are Travellers.