We are going to Berlin! En omdat we daar zoveel zin in hebben, willen we dat met jou vieren en hoe kan dat beter dan met een leuke winactie? We ontdekte namelijk deze gave city journal van Mo’Media (Je kent ze misschien nog beter van de 100% reisgidsen) en hier kun je op een unieke en persoonlijke manier jouw tips en verhalen over Berlijn in bijhouden. Het boekje bevat heel wat mooie illustraties, lijstjes gevuld met hotspots en to do’s maar ook genoeg ruimte voor jouw eigen verhalen, tekeningen, plaksels of notities. Wij zijn fan! Ben je benieuwd? Kijk dan zeker even onderstaand filmpje en doe natuurlijk mee aan de winactie, want we mogen een exemplaar uitdelen! Na het filmpje lees je hoe je mee kunt doen.

DIY City journal: Dit is mijn Berlijn

Het ‘Dit is mijn Berlijn’  boekje is eigenlijk een reisdagboek, doeboek en stadsgids ineen. Schrijf er jouw tips en ervaringen in, plak er je foto’s in of schrijf er quotes in op die jou aan Berlijn doen denken. Het is echt een reisgids voor creatieve reizigers en ergens doet het zelfs een beetje denken aan de kleurboeken voor volwassenen. Als je deze city journal mee neemt zou ik dus ook zeker lijm, mooie pennen en plakband in je koffer gooien, want zo maak je het leukste van deze gids.

Win een DIY City journal: ‘Dit is mijn Berlijn’

Hoe kun je zo’n gave DIY city journal winnen? Dat is eigenlijk heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is op de We Are Travellers Facebookpagina een reactie geven op het Facebook bericht dat over deze winactie gaat (reageren kan hier). In die reactie zouden we dan willen horen wat jouw lievelingsplek in Berlijn is, wat mogen we bijvoorbeeld niet missen tijdens ons tripje naar deze Duitse stad of vertel juist waar je zelf heel graag nog eens heen naartoe zou willen in Berlijn. Kortom, deel jouw ultieme Berlijn tip en wie weet ontvang jij straks dit hippe reisboekje! De winnaar maken we uiterlijk 29 mei bekend!

Win ‘Dit is mijn Berlijn’

Oh, en wist je dit al?

Mo’media heeft niet alleen een Do It Yourself city journal over Berlijn gemaakt. Ook voor Londen en Parijs is zo’n reisgids te vinden. Mocht je graag naar die steden willen, dan is ook van Londen en Parijs dus een ‘Dit is mijn Parijs’ en ‘Dit is mijn Londen’ te koop.

We have a winner!

Het boekje is gewonnen door Thirca Mosch, zie ook de We Are Travellers Facebookpagina voor de uitslag!

Geef een reactie, deel jouw reistips!