Denk jij dat je een woordje Zuid-Afrikaans kunt spreken? En lijkt het je wel tof om 2 vliegtickets naar Zuid-Afrika te winnen? Dan moet je echt mee doen aan de nieuwe “Wat Sê Jy?!” winactie op MijnZuidafrika.nl/WatSeJy dat wordt georganiseerd door het toeristenbureau van Zuid-Afrika.

Kans maken is eigenlijk heel simpel…

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een video te kijken, daarin zegt een local uit Zuid-Afrika een zin in één van de 11 talen uit Zuid-Afrika, en die zin moet jij vervolgens na spreken. Heb je jouw zin opgenomen? Dan kun je jouw inzending opsturen en je contactgegevens invullen. Uiteindelijk zal een jury een winnaar uitkiezen en hij of zij krijgt dan 2 retour vliegtickets naar Zuid-Afrika! Hoe tof?! Oh en dat je echt kan winnen, daar zijn wij het levende bewijs van, want in 2015 wonnen wij ook via een vergelijkbare prijsvraag een reis naar Zuid-Afrika in samenwerking met reisorganisatie Footprint Travel.

Winactie zuid-afrika wat se jy

Doe je mee met deze winactie?

Wie niet waagt, wie niet wint: Je kan van 13 juni tot en met 4 juli meedoen aan de winactie op MijnZuidafrika.nl/WatSeJy. Uiteindelijk zal daarna een winnaar worden uitgekozen en die krijgt persoonlijk bericht. Oh en ook leuk: In de filmpjes leer je niet alleen meer over alle 11 talen die worden gesproken in Zuid-Afrika, je leert ook magisch mooie hidden gems kennen in het land. Zo weet je na het kijken van de filmpjes precies wat je allemaal moet zien tijdens jouw reis naar Zuid-Afrika.

Wat kun je precies winnen?

Als je jouw ingesproken bericht hebt ingezonden, maak je kans op twee tickets naar Zuid-Afrika en wordt jouw geluidsfragment geplaatst op MijnZuidafrika.nl/WatSeJy. Voordat je mee kan doen kan je dus ook nog even de inzendingen van anderen checken op dezelfde website. Uiteindelijk kiest een jury uit wie wint van alle ingesproken berichten.

Oh en als je nog niet weet of Zuid-Afrika een bestemming voor jou is…

Dan moet je echt even onze tips voor Zuid-Afrika lezen! We hebben een paar heel toffe artikelen geschreven:

één antwoord

  1. Roëlle

    Jaaaa, ik heb meegedaan! Hopelijk maak ik kans, want Zuid-Afrika is echt al lang een bucketlist item! Ben nu eindelijk wat rustiger (m’n opleiding rond nu wat af) dus misschien dat het ment to be is :)

    Beantwoorden

Geef een reactie, deel jouw reistips!