Als je wat vaker hebt gevlogen is opletten tijdens de veiligheidsinstructies niet altijd meer zo belangrijk. Je weet hoe je je veiligheidsgordel om moet doen, je weet dat je reddingsvest onder je stoel ligt en waar de exit’s zijn kun je onderhand ook wel dromen. Kortom, genoeg reizigers die niet kijken naar de veiligheidsinstructies van stewards en stewardessen. Deze onoplettende reizigers moeten ook Virgin American Airlines zijn opgevallen, want samen met hun stewards en stewardessen (en waarschijnlijk wat professionele dansers en zangers) maakte Virgin dit filmpje:

Veiligheidsinstructie door de stewardessen van Virgin

Stewards van Virgin

Genoten van de creatie van Richard Branson, eigenaar van de vliegmaatschappij Virgin? Wij in ieder geval wel! Ons favoriete deel? De robot rap vanaf 2:00, maar misschien komt dat ook door de sexy stewards. Het enige waar we bij We Are Travellers wel even over moesten nadenken, is dat de verwachtingen voor komende veiligheidsintructies nu nóg hoger liggen. Maar goed, als je dit aanstekelijke vliegtuig filmpje uit je hoofd kent, maakt dat ook niet meer uit! “Turn your electrical devices off as fast as you can. And whatever you doooo… Don’t make me ask you again!”

2 reacties

  1. Debby

    Haha super cheesy wel :’) maar inderdaad, het is weer eens wat anders. Als ze het zo live in het vliegtuig uit zouden leggen, dat zou top zijn.

    Beantwoorden

Geef een reactie, deel jouw reistips!